Titulo svajonė dūžta: „Liverpool“ vėl išbarstė taškus

Apie Anglijos „Premier“ lygos titulą svajojantys Jurgeno Kloppo auklėtiniai dar labiau tolsta nuo savo vieno didžiausių metų tikslų, kadangi Liverpulio vienuolikė iššvaistė rungtynėse turėtą pranašumą ir galiausiai prarado taškus dėl sužaistų lygiųjų.

 Harvey Elliottas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Harvey Elliottas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-27 16:43

J.Kloppo vienuolikė 2:2 (0:1) sužaidė lygiosiomis su Londono „West Ham United“ futbolininkais.

Pirmąjį rungtynių įvartį įmušė „West Ham“ futbolininkas Jarrodas Bowenas, kuris tiksliai atakavo „Liverpool“ vartus 43-ąją minutę (0:1).

Tuo tarpu „Liverpool“ savo tiksliu smūgiu atsakė iškart po ilgosios pertraukos. 48-ąją rungtynių minutę rezultatą išlygino Andrew Robertsonas (1:1).

65-ąją susitikimo akimirką į savo vartus įvartį įsimušė „West Ham United“ vienuolikė, o tai leido „Liverpool“ futbolininkams išsiveržti į priekį (2:1).

Vis dėlto J.Kloppo auklėtiniai ilgai nepirmavo. Jau po 12 minučių vėl rezultatą išlygino Michailas Antonio ir rezultatas vėl tapo lygus (2:2).

Per likusį rungtynių laiką abi ekipos nebepasižymėjo, o tai reiškė, kad „Liverpool“ antrą mačą iš eilės išbarstė taškus, kurie yra ypač svarbūs kovoje dėl „Premier“ lygos titulo.

Primename, kad balandžio 24-ąją „Liverpool“ 0:2 krito prieš „Everton“ vienuolikę.

Po šio mačo „Liverpool“ futbolininkai ir toliau rikiuojasi trečioje „Premier“ lygos vietoje, kur yra surinkę 75 taškus. Tiesa, aukščiu esančios ir daugiau taškų turinčios „Arsenal“ ir „Manchester City“ yra sužaidusios atitinkamai vieneriomis bei dvejomis rungtynėmis mažiau.

Tuo tarpu „West Ham United“ šiuo metu „Premier“ lygoje rikiuojasi 8-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.