Paryžiaus policijos komisariate – kruvinos šaudynės: du pareigūnai medikų rankose

Vyras, sulaikytas dėl įtarimų užpuolus moterį peiliu su išstumiama geležte, ketvirtadienį Paryžiaus policijos komisariate pašovė ir sunkiai sužeidė du pareigūnus, kai pagriebė vieną iš jų ginklų.

 Prancūzijos policija.<br> EPA-ELTA nuotr.
 Prancūzijos policija.<br> EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2024, 6:28 AM, atnaujinta May 10, 2024, 8:10 AM

Bylai artimas šaltinis tvirtino, kad incidentas įvyko Prancūzijos sostinės 13-ajame rajone apie 22.30 val. (vietos, 23.30 val. Lietuvos laiku), ir nurodė, jog vienas pareigūnas patyrė gyvybei pavojingų sužalojimų.

Šaltinio informaciją naujienų agentūrai AFP vėliau patvirtino Paryžiaus prokuratūra.

Apie vidurnaktį į įvykio vietą atvyko Paryžiaus policijos viršininkas Laurent‘as Nunezas, lydimas prokurorės Laure Beccuau.

L. Nunezas žurnalistams sakė, kad įtariamasis buvo sulaikytas apie 22 val. už „smurtinį moters užpuolimą“ peiliu su išstumiama geležte. „Pareigūnai įsikišo ir atvežė jį čia (į policijos komisariatą); apdorojant jo duomenis jis pagriebė ginklą“ ir „sunkiai“ sužeidė du pareigūnus, nurodė jis.

L. Nunezas pridūrė, kad abu pareigūnai buvo nedelsiant nugabenti į ligoninę, kaip ir įtariamasis, kurį sužeidė atsakomoji ugnis. „Labai nerimaujame dėl (pareigūnų) sveikatos būklės“, – teigė jis ir kartu pagyrė komisariato darbuotojų „drąsą ir greitą reagavimą“.

Anot L. Nunezo, atliekamas incidento aplinkybių tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.