Po sunkvežimio ir lengvojo automobilio susidūrimo Vilniuje į ligoninę nuvežta nėščia moteris Tuo pat metu greta Vilniaus sužeistas motociklininkas

Nėščia moteris išvežta į ligoninę patikrinimui po to, kai judrioje sostinės gatvėje susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis. Beveik tuo pat metu greta Vilniaus avarijoje nukentėjo motociklininkas.

 Avarija Šeimyniškių g.<br> Judu.lt nuotr.
 Avarija Šeimyniškių g.<br> Judu.lt nuotr.
 Avarija Šeimyniškių g.<br> Judu.lt nuotr.
 Avarija Šeimyniškių g.<br> Judu.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-05-10 17:10

Pranešimas apie tai, kad Šeimyniškių g. susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis penktadienį gautas apie 16 val. Buvo pranešta, kad per avariją galėjo nukentėti lengvojo automobilio „Kia“ vairuotoja. 

Atvykus greitosios pagalbos medikams ir policijos patruliams paaiškėjo, kad į avariją papuolė besilaukianti moteris. Ją greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę patikrinimui. 

Dėl avarijos Šeimyniškių g. susidarė transporto grūstis.

Beveik tuo pat metu Vilniuje ir greta Vilniaus įvyko dar dvi avarijos, kuriose nukentėjo žmonės. Visų pirma apie 16 val. 13 min. Kareivių g. automobilis partrenkė dviratininką. Jis patyrė ankos pirštų traumą.

Dviratininkas išvežtas į ligoninę.

Ligoninėje atsidūrė ir motociklininkas, kurio motociklas greta Vilniaus esančioje Rudaminos gyvenvietėje susidūrė su lengvuoju automobiliu. Pranešimas apie šią avariją, įvykusią Žaibo g., gautas apie 16 val. 15 min.

Motociklininkui įtariamas šonkaulių lūžis, tačiau tiksli diagnozė paaiškės tik medikams jį gerai apžiūrėjus.

Dėl visų įvykių pradėti tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.