Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Teriyaki padažas
„Teriyaki“ – tai japoniškas padažas patiekalams gardinti. Saldus, lipnus, gaminamas iš sojų padažo, ryžių vyno, cukraus, imbiero. Juo gardinama vištiena, kita mėsa, žuvis, daržovės.
1
Patiks japoniškos virtuvės gerbėjams: wok patiekalas su ypatingais makaronais
Skonis
1
Vištienos troškinys su ryžiais ir daržovėmis: paruošti paprasta, o skonis – puikus
Skonis
2
4 populiariausi azijietiški padažai: kada kurį naudoti?
Skonis
Receptas
1
Vištiena kvapniame terijakio padaže: lengva ir gardi vakarienė vos per 20 minučių
Skonis
1
Salotos su vištiena: kai norisi ko nors lengvo, bet ypatingo
Skonis
1
Sparneliai su naminiu terijakio padažu: apsilaižysite pirštus
Skonis
Daugiau naujienų