Restoranų „Lauro lapas“, „1 dublis“, „Dublis“, „Amandus“ įkūrėjas savo „Instagram“ paskyroje neslėpė dėkingumo ir pasidalino nuotrauka, kurioje – jis su dukra.
„Šeima yra svarbiausias mūsų receptas. Ne puikiai iškepta žąsis ar nepriekaištingos proporcijos, o buvimas kartu yra tikroji Kalėdų esmė.
Virtuvė tampa vieta, kur susipina kartų istorijos. Patiekaluose pirmiausia jaučiasi ne prieskoniai ar švieži ingredientai, bet ilgametės tradicijos“, – apie esminį receptą rašė virtuvės šefas.
Jis pažymėjo, kad šventinis laikotarpis yra puiki proga sustoti ir padėkoti tiems, kurie šalia.
„Man Kalėdos – galimybė sustoti, pažvelgti į artimuosius ir pasakyti AČIŪ. Už jų buvimą kartu, už jų kantrybę. Už tai, kad palaiko net ir tada, kai idėjos atrodo beprotiškos.
Visiems linkiu, kad šios šventės būtų pripildytos tikrų akimirkų. Tų, kuriuose akys supranta be žodžių. Tų, kurių rankos kiekvieną kartą apkabina vis stipriau.
Pajuskite dėkingumą tiems, kurie yra šalia. Kartais tai viskas, ko reikia“, – Kalėdų rytą mintimis dalijosi D. Praspaliauskas.