Po E. Bžesko mestų kaltinimų – J. Miliaus atsakas: „Tai eilinis jo melas“

2024 m. spalio 23 d. 18:20
Lrytas.lt
Tinklalaidėje „(Ne)normaliai“ Egmontas Bžeskas (50 m.) atvėrė širdį apie skandalais apipintą grupės „69 danguje“ išsiskyrimą. Prieš ne vieną dešimtmetį populiarią merginų grupę subūręs garsus prodiuseris teigė, kad jo manymu prie „69 danguje“ iširimo prisidėjo dainininkės Karinos Krysko vyras Jeronimas Milius.
Daugiau nuotraukų (14)
Jis, pasak E.Bžesko, turėjo įtakos grupės nesantaikai.
„Jūs gi žinote mano santykį su Karina Krysko? Ji man kaip giminaitė. Aš apie ją žinojau viską, bendravome šeimomis. Kai ji gyveno su Sauliumi Skambinu, mes bendravome poromis. Ji man tikrai artimas žmogus. Tad man buvo keista, kad ji savo ir savo vyro įmonės vardu bandė įregistruoti „69 danguje“ logotipą, kurį aš pats asmeniškai, kaip dizaineris, kūriau“, – tinklalaidėje „(Ne)normaliai“ kalbėjo jis.
Vyras teigė, kad kai Karina Krysko gyveno su Sauliumi Skambinu – viskas buvo kitaip.
„Tas žmogus (J.Milius – red. past.), kuris dabar po lapais pasislėpęs ir labai bijantis apie save blogų žodžių, nebus patenkintas mano šituo pasikalbėjimu. Bet aš įtariu, kad čia yra įtakos. Todėl, kad kai Karina buvo su S. Skambinu, mes draugavome.
Daug kas bandė kėsintis į Kariną, bet nebuvo šansų. Nes buvo susitarta. Ir tas žmogus, kuris buvo šalia, nebūtų to leidęs. Mes pasišnekame su Sauliumi, patikėkite.
Jis turi savo nuomonę apie šią situaciją. Karina bando pasisavinti tai, kas buvo sukurta ir puikiai žino, kas tai sukūrė. Kai nepavyko perimti originalaus pavadinimo, kitą dieną jos patentavo pavadinimą „Šeškės“.
Jos pažeidė tiek daug sutarties punktų, kad dabar joms vienintelis šansas – sugrįžti į projektą. Ar mes jas priimsime, ar ne – čia jau klausimas. Jos dabar man pareiškė, kad neva gal ir sugrįžtų, bet be Nijolės. Kaip tai? Ji yra vienintelė likusi grupės narė“, – atvirai rėžė prodiuseris.
Naujienų portalui Lrytas situaciją sutikęs pakomentuoti Jeronimas Milius teigė su tuo nesusijęs, tikino tikintis naujai įkurtos Karinos Krysko, Godos Alijevos bei Ingridos Martinkėnaitės grupės „Šeškės“ sėkme, o E. Bžeskui negailėjo kritikos strėlių
„Visų pirma, tai mane tikrai stebina, ar dar kam nors įdomu skaityti šito meluojančio vekršlentojo tekstus? Ar dar nenusibodo? Mane labai pralinksmino, kad pusamžis diedas skundžiasi, kad aš nenoriu būti jo draugu, koks jis yra su buvusiu Karinos vyru. Tarp mano draugų nėra nei vieno melagio, manipuliarotiaus ir skystakiaušio, o, ypač, turinčių visas tris savybes viename, tad tikiuosi, kad tinklalaidėje pašnekovai pakėlė iš Bžesko rankinuko iškritusią servetėlę ir nušluostė jam ašarėles.
Aš neturiu jokios registruotos įmonės nei savo vardu, nei kartu su Karina, tad tai eilinis jo melas. Situaciją žinau, kad toks „afigienas“ prodiuseris, taip „gerai dirbo“ ir buvo užsiėmęs savo reikalais bei atitolęs nuo grupės veiklos, kad net prekinių ženklų registracijų galiojimai buvo seniausia pasibaigę.
Panos susirūpino, kad norėdamos pagaminti atributikos turi padaryti tai legaliai ir pateikė prašymą užregistruoti tuos pačius, jau nebegaliojančius prekinius ženklus gamybai. Tačiau vos tik sulaukusios atsibudusio Bžesko prieštaravimo iškart atšaukė pateiktą prašymą, net nespėjus patentų biurui pateikti bet kokį atsakymą. Tad tas skambus žodis PAVOGTI tėra puiki priemonė parėkauti ir suvaidinti auką.
Prekinis ženklas niekada nebuvo perregistruotas, tad ir dramatiškosios „vagystės“ niekada nebuvo. Bet visi suprantam, kad yra per mažai „kabliukų“ aukos vaidmeniui ir reikia kabintis,bei pūsti burbulus iš bet kokios situacijos apskritai. Man atrodo Bžeskas suprato, kad jau yra seniai pamirštas, niekam neįdomus ir greičiausiai bando bet kokia kaina išsipildyti savo amžiaus vidurio krizėje.
Apie kokį autorinį konfliktą galima kalbėtis, kai Bžeskui nepriklauso nei viena dainos autorystė, o aš apskritai su juo esu kalbėjęs du kartus gyvenime? Visi tikrieji autoriai net raštiškai leido merginoms dainuoti savo dainas.
Aš neturiu nei laiko, nei noro kištis į panų grupės veiklą. Mano nuomone, jos kuo puikiai tęsia savo naują kelią, kuris tikrai bus tik dar sėkmingesnis ir malonesnis be visokiausių, susireikšminusių praeities atgyvenų“, – Lrytas teigė J.Milius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.