Modesta Vžesniauskaitė atvėrė širdį apie tėčiui diagnozuotą sunkią ligą: „Buvo duotos tik trys savaitės“

2024 m. spalio 23 d. 21:57
Lrytas.lt
Retai apie asmeninį gyvenimą atviraujanti garsi dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (41 m.) pasidalijo širdį veriančiais išgyvenimais.
Daugiau nuotraukų (10)
Prieš beveik dvejus metus žinomos moters tėtis Mykolas išgirdo kraupią diagnozę. Vyrui buvo nustatytas trečios stadijos gerklų vėžys.
Ir nors prognozes gero nežadėjo, M.Vžesniauskaitės tėtis iškentė ne vieną operaciją, kuri sustabdė agresyvią ligą, o visai neseniai jis drauge su dviratininkės mama ją aplankė Jungtinėje Karalystėje.
Jautriais išgyvenimais M.Vžesniauskaitė pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Įrašu ji sutiko pasidalyti ir su Lrytas skaitytojais.
„Beveik prieš dvejus metus mūsų tėtei Mykolui Vzesniauskui buvo diagnozuotas trečios stadijos piktybinis gerklų vėžys.
Buvo duotos tik trys savaitės arba rizikingos operacijos pasirinkimas, kuomet bus pašalinti organai ir tikimasi, kad vėžys nebesiplės.
Po daugiau nei septynių sunkių operacijų, aštuonių mėnesių gyvenimą Kauno ligoninėje, mano tėvelis su mama atvažiavo mus aplankyti į Angliją.
Taip gera net norisi verkti iš džiaugsmo! Nors mūsų tėvelis negali kalbėti, valgyti normalaus maisto, jo buvimas šalia yra didžiulė gyvenimo dovana! Aš labai didžiuojuosi tavo stiprumu, tėtuk“, – jautriai rašė ji.
Įrašą, kurį iliustravo akimirkos iš tėvų viešnagės Jungtinėje Karalystėje, žinoma moteris baigė padėka medikams.
„Esu labai dėkinga mūsų lietuvos geriausiam ir atsakingiausiai prof. Vykintui Liutkevičiui ir draugui – daktarui Martynui Norkui. Taip pat mano nuostabiai šeimai už bendrą kovą su tėtės vėžiu“, – tokiais žodžiais įrašą baigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.