Grupės „Žalvarinis“ įkūrėjas R. Semeniukas patyrė šoką: už automobilio stovėjimą paklojo 1383 eurų

2024 m. spalio 22 d. 21:30
Lrytas.lt
„Varškėčiai už pusantro tūkstančio eurų! Linksmas nutikimas pajūryje“, – pasakojimą pradėjo grupės „Žalvarinis“ įkiūrėjas, muzikantas Robertas Semeniukas. Už trumpą automobilio stovėjimą parkinge žinomas vyras paklojo net 1383 eurų. 
Daugiau nuotraukų (4)
Ir kaip tai nutiko? Visą istoriją R.Semeniukas aprašė feisuke. Tiesa, į ją muzikantas pažiūrėjo su humoru, o ir viskas baigėsi su laiminga pabaiga.
„Šeštadienį nuvažiavau į Palangą. Su Kazimieru Likša turėjome labai jaukų akustinį koncertą. Prieš koncertą užsukau į mėgstamą vietą pavalgyti, po to dar nulėkiau ant greitųjų pasižiūrėti kaip mūsų jūra atrodo ir nufilmavau šį trumpą video.
Tai štai. Ateinu į parkingą, sėdu į automobilį, laiko pasilikau kaip tik, kad spėčiau į garso patikrą. Prisiminiau, jog reikia susimokėti už parkingą, nors šlagbaumas ir pakeltas, nusprendžiu būti sąžiningu piliečiu.
Nueinu prie aparato, sumaigau savo automobilio valst. nr., rodo mokėtiną sumą 1383,00 eur. Nustembu. Neskubu apmokėti telefonu. Spaudžiu „Cancel“. Iš naujo suvedu savo auto nr. Rodo mokėtiną sumą – 1,38 eur. 
Galvoju, ok, dabar tvarka, pagrybavo aparatas ir atsistatė, renkuosi kokiu apsu apmokėti, ir kol renkuosi, maždaug 10–15cm atstumu, nuo aparato, jis supypsi, ir erkane pasirodo pranešimas iš SEB’o, nuskaitė 1383,00 eur nuo sąskaitos. Jaučiu kaip širdis kalatojasi.
Kvėpuoti darosi sunku. Mintyse piešiasi nekoks scenarijus, vėluosiu į koncą, gal sustos širdis ir t.t.
Grįžtu į vietą, kur suvalgiau prabangių varškėtukų, gan greitai personalas sudėlioja veiksmų planą, apsikeičiam kontaktais. Ir gaunu pažadą, jog pirmadienį buhalterija ištaisys šią klaidą ir patikina, kad viskas bus gerai.
Šiandien ryte taip ir atsitiko, pinigai grįžo į sąskaitą, Kalėdos atėjo anksčiau laiko. Moralas būtų toks, jei matai pakeltą šlagbaumą, nesuk galvos, nemokėk, slysk iš ten kuo greičiau/ #gyvenimopamokos“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.