Santa Mišenytė prabilo apie darbą su garsiomis pasaulio žvaigždėmis: „Niekas iš dangaus nenukrito“

2024 m. spalio 20 d. 10:31
Viena ryškiausių Lietuvos stilisčių Santa Mišenytė (34 m.) šiandien džiaugiasi įspūdinga karjera ir gausiu būriu ją mylinčių bei pasitikinčių klienčių, tarp kurių – žinomi Lietuvos ir net užsienio veidai. Santos meilė madai atsirado dar vaikystėje, o savo profesinį kelią ji pradėjo Londone, garsiajame „Harrods“ prekybos centre. Nors kelias į sėkmę nebuvo lengvas, šiandien moteris su pasididžiavimu gali teigti, kad viskas, ką ji pasiekė – sunkaus darbo rezultatas.
Daugiau nuotraukų (9)
„Iš tiesų niekas iš dangaus nenukrito ir viską, ką turiu šiandien, pasiekiau sunkaus ir nuoseklaus darbo dėka bei, žinoma, besąlygiška meile tam, ką darau“, – pasakojo S.Mišenytė.
Nors retkarčiais ji susiduria su dienomis, kai kūrybinė motyvacija išblėsta, moteris džiaugiasi, kad labai greitai pavyksta sugrįžti, o savo pagrindinį tikslą ji jau pasiekė.
„Kartais pritrūkstu motyvacijos kažką papildomai rodyti ar kurti turinį socialiniuose tinkluose. Bet praeina šiek tiek laiko ir kūrybinė banga vėl sugrįžta. Šiandien didelių iššūkių nebeturiu – vietos po saule iškovoti nebereikia“, – dalijosi Santa.
S.Mišenytė džiaugiasi, kad savo laiką dienoje ji gali dėliotis pati, o neperdegti jai padeda išlaikytas balansas tarp darbo ir poilsio.
„Būna dienų, kai darbas atima daugiau laiko nei poilsis ar asmeninis gyvenimas, tačiau mano darbas yra nuostabus tuo, kad darbo krūvį sprendžiu pati. Yra akimirkų, kai prieš šventes darbas ima viršų, tačiau žinau, kad vėliau seks ramesnis laikotarpis, kai galėsiu daugiau laiko skirti sau. Kaip ir visur, taip ir darbe būtinas balansas“, – sakė ji.
Atsigauti po įtemptų dienų Santa mėgsta pasilepinti SPA malonumais.
„Labai mėgstu įvairius masažus ir SPA. Dažnai juokauju, kad galėčiau ten gyventi. Dievinu gerą kobido bei kūno masažus. Man tai tiek emocinis, tiek fizinis poilsis“, – pasakojo S.Mišenytė.
Santa kasdien sukasi tarp įvairių moterų, kurioms padeda atsiskleisti ir pažinti savo asmenybę, šis procesas moteriai suteikia motyvacijos ir įkvėpimo.
„Mane įkvepia moterys. Tai, kaip jos geba keistis, kaip jos priima besikeičiančius sezonus, savo amžių, kūną įvairiais gyvenimo etapais. Taip, kaip jos geba transformuotis vien tik įvaizdžio pagalba“, – kalbėjo žinoma stilistė.
Per savo karjerą S.Mišenytei teko puošti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žvaigždes. Ji dirbo ir su tokiomis pasaulio garsenybėmis, kaip – atlikėja Jessie J, aktorė Lesslie Mann, taip pat garsiais sportinininkais.
„Garsūs žmonės turi savo stilistus, todėl tu daugiau asistuoji dirbdamas dideliame prekybos centre jų stilistams. Tačiau, ką teko sutikti gyvai, visi labai paprasti ir labai malonūs“, – patirtimi dalijosi ji.
Nepaisant visų iššūkių, moteris niekada nesvarstė mesti savo veiklos, o savo profesiją vadina gyvenimo loterijos laimėjimu.
„Mėgstu sakyti, kad laimėjau gyvenimo loterijoje ir išties labai myliu savo darbą. Pamenu, kai buvau 19–20 m. studijavau lietuvių filologiją ir režisūrą bei sprendžiau, kuo noriu būti gyvenime, nes studijos visiškai nedžiugino.
Tada tėtis man uždavė lemtingą klausimą: „ką norėtum veikti jei niekada nereikėtų galvoti apie pinigus?“ Atsakymas man buvo aiškus“, – prisiminė ji.
Paklausta apie sekmės formulę, moteris pabrėžė, kad tik siekimas užsibrėžto tikslo atneša puikius rezultatus.
„Sėkmės čia nėra. Tik ryžtas, darbas ir kryptingas siekimas savo užsibrėžto tikslo“, – teigė S.Mišenytė.
stilistėMoterisKarjera
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.