„Foxpay“ skandalo sūkuryje atsidūrę I. Trinkūnaitė ir V. Germanas neseniai mėgavosi prabanga: Monake važinėjosi išskirtiniu „Ferrari“

2024 m. spalio 18 d. 16:43
Lrytas.lt
Į skandalą įsivėlę „FoxPay“ verslininkai Ieva Trinkūnaitė ir Vilhelmas Germanas dar visai neseniai mėgavosi prabanga alsuojančiu gyvenimu. Monako gatvėse pora užfiksuoti važinėjantys prabangiame automobilyje.
Daugiau nuotraukų (7)
Socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame dalijamasi prabangaus gyvenimo vaizdo įrašais viename iš įrašų buvo užfiksuoti Ieva ir Vilhelmas.
„Pelenė tai padarė“, – rašoma prie pasidalinto vaizdo įrašo.
Kaip teigia naujienų portalas „Delfi.lt“ pora važinėjosi itin prabangiu Ferrari Monza SP2.
 „Car buzz“ puslapyje nurodyta, jog tokių automobilių pasaulyje pagaminta vos 499, o vieno modelio kaina atsieis net 1,8 mln. JAV dolerių (apie 1,7 mln. eurų) rašoma delfi portale.
Primename, kad  trečiadienį portalas 15min pranešė, jog teisėsauga sulaikė finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ savininkę Ievą Trinkūnaitę ir jos sugyventinį Vilhelmą Germaną.
Taip pat sulaikytas ir su jais verslo ryšių turėjęs eksministrės Monikos Navickienės vyras advokatas Mindaugas Navickas.
Pastarasis vėliau buvo paleistas, jam paskirtos kelios kardomosios priemonės: 100 tūkst. eurų dydžio piniginis užstatas bei įpareigojimai neišvykti ir nebendrauti su nurodytais asmenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.