Prie altoriaus sostinės cerkvėje žengiančią nuotaką išvydęs atlikėjas Atikin: „Negalėjau patikėti, kad tai tikrai vyksta“

2024 m. spalio 15 d. 20:36
Sostinėje Šv. Konstantino ir Michailo cerkvėje žiedus sumainė atlikėjas Nikita Vaitkevičius-Atikin ir jo mylimoji Anastasija.
Daugiau nuotraukų (38)
Dabar, apie svarbiausią gyvenimo šventę portalui Lrytas sutikęs papasakoti atlikėjas, gyvena džiugiomis nuotaikomis ir yra kaip niekada laimingas.
„Susituokėme po lygiai trylikos mėnesių ir keturių dienų. Nuo draugystės pradžios pradėjo beveik 400 dienų“, – tiksliai prisimindamas kiekvieną kartu praleistą akimirką apie šventę pradėjo pasakoti Nikita.
Žinomas vyras žodžių į vatą nevyniojo ir pripažino, kad pamačius link altoriaus žengiančią nuotaką jam linko keliai.
„Buvau apakęs, šokiruotas, susižavėjęs, negalėjau patikėti, kad tai tikrai vyksta. Jos tėvas laikė ją už rankos, laukiau kol perduos man, visi į mus žiūrėjo.
Ji buvo tokia graži. Nesu pratęs Anastasijos matyti su tokiu makiažu, ji beveik nedėvi kosmetikos, todėl atrodė kaip tikra deivė“, – pirmuosius jausmus išvydus nuotaką prisiminė Nikita.
Vestuvėms pora pasirinko abiems simbolišką vietą.
„Abu esame stačiatikiai. Tėvai mus pakrikštijo cerkvėje, todėl šventę siejome su tuo. Renkantis maldos namus atsižvelgėme į du kriterijus – kad tilptų visi svečiai, kurių buvo per 50, ir kad būtų gera, šviesi aura.
Toje cerkvėje buvo labai šviesu, labai jauku.
Ceremonijos metu labai jaudinomės, viskas buvo magiška. Ypač prisimenu momentą, kai mums virš galvų buvo laikomos karūnos. Mano žmona pradėjo verkti, aš taip pat pajaučiau stiprius jausmus – žmonės už mūsų meldėsi, pajautėme Dievą.
Iš pradžių net negalėjome susikoncentruoti į pačią ceremoniją, vis galvojome, ar vietoje stovime, jaudinomės, tačiau jai įsibėgėjus užplūdo aukštesnės jėgos jausmas“, – pasakojo atlikėjas.
Nikita pridėjo, kad kiekviena dienos dalis jam įsimins visam gyvenimui, tačiau organizuojant šventę būta nemažai įtampos.
„Vestuvių dieną buvome neišsimiegoję, mus supo daug jaudulio, todėl mėgstamiausia dienos dalis buvo vakare – kai atskridome į Italiją.
Buvome suplanavę eiti į restoraną, bet nebuvo jėgų padaryti net to. Visgi, restoranas atvažiavo pas mus – į viešbutį užsisakėme stalą su maistu, kėdėmis – su chalatais valgėme ir mėgavomės akimirka“, – su šypsena prisiminė atlikėjas.
Žinomas vyras pridėjo, kad šventė buvo itin graži. Pasak jo, labiausiai porai įsiminė artimųjų palaikymas.
„Įsiminė draugų ir šeimos akys, šypsenos palinkėjimai, šilti žodžiai, apsikabinimai. Šventės dieną vienoje vietoje matėme visus svarbiausius mums žmones ir kaip jie bendrauja.
Tik tokiomis dienomis galima suvienyti visas šeimos puses, kurios jau seniai nebekartu ir vis tiek atsisėda prie vieno stalo“, – prisiminimais dalijosi Nikita.
Atlikėjas pridėjo, kad dabar pora jaučiasi daug lengviau ir laisviau.
„Galėjome leisti sau pailsėti. Po vestuvių vyksime į ilgą kelionę po Aziją. Jaučiamės taip, kad pagaliau, negalvojant apie organizacinius klausimus, galime mėgautis vienas kitu“, – šyptelėjo atlikėjas.
Vestuvėscerkvėšventės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.