Atlikėjų J. Naruševičiūtės ir 22 metais jaunesnio M. Vyganto skyrybų drama tęsiasi: prakalbo apie įsivėlusią meilužę

2024 m. spalio 7 d. 10:04
Lrytas.lt
Praėjusią savaitę šalį apskriejo netikėta žinia – išsiskyrė atlikėjų Manto Vyganto (33 m.) ir Jolantos Naruševičiūtės (55 m.) keliai.
Daugiau nuotraukų (17)
Tiek scenoje, tiek gyvenime vienas kitam draugiją palaikiusi pora dar vasarą dalijosi romantiškomis jųdviejų kasdienybės bei koncertų akimirkomis, tačiau viskas pasisuko netikėta linkme.
Po savaitgalį vykusio koncerto skaudų laikotarpį išgyvenanti žinoma moteris socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo tuo, kuo gyvena šiuo metu.
„Niekada negalvojau,kad pratrūksiu! Per tiek metų scenoje, pirmą kartą nesusilaikiau ir tos ašaros degino mano skruostus labai skaudžiai...Visada galvojau,kad esu stipriausia pasaulyje! Deja, esu tiesiog moteris,su savo silpnybėm,su savo gležnumu...
Paskutinę bendrą dainą scenoje atsiminsiu visą gyvenimą! „Abejonių neturiu jokių“, neleisiu daugiau savęs žeminti ir apgaudinėti! Niekada joks mulkis manęs daugiau neišnaudos! Niekada daugiau joks vyras man už nugaros nesuks slaptų „draugysčių“!
Baltas BMW nestovės pakampėmis, kad vilioti mano mylimą žmogų! NIEKADA!!! Tik labai skaudu,kad dėl svetimos „bobos“, trumpalaikių malonumų, dėl kažkieno fantazijų – sugriauta viskas per kelis mėnesius, kas statyta metų metais!
Ne metų skirtumas kaltas, ne noras turėti Mantui savo vaikų, nefantazuokite. Labai norėčiau viską paviešinti, ne tam, kad parodyti savo pyktį, bet tam, kad apsaugoti ir perspėti kitus, kaip neįsileisti gyvatės į namus ir kaip laiku pastebėti raudonas vėliavas!
O aš dar dainuosiu! Aš dar grįšiu su trenksmu! Tik reiks pradėti viską nuo 0! Viskas juk uždirbama, gaila tik, kad sugadintos sveikatos jau nebe sugrąžinsi...
Ateis diena, aš Jums papasakosiu... Ačiū visiems už palaikymą! Ačiū visiems už Jūsų asmeninius pokalbius ir žinutes! Myliu Jus ir dar susitiksime! Nubraukiau paskutinę ašarą... O tau Mantai Vygantai galiu tik palinkėti sėkmės ir duoti patarimą, kad tavo melas, melas ir dar kartą melas, tavęs toli nenuves...
Blokuok kiek tik širdis geidžia, bet žmonių širdžių neužblokuosi! O dabar namo! Ten kur manęs laukia ir myli!“, – dalijosi J.Naruševičiūtė.
Primename, kad kalbas apie poros išsiskyrimą pakurstė rugsėjo 30 dieną M.Vyganto pasidalytas įrašas socialiniuose tinkluose, kuriame jis teigė po 15 metų Jungtinėje Karalystėje grįžtantis gyventi į Lietuvą.
Po kurio laiko apie tai, kad spalio 4 dieną juodu paskutinį kartą žengs į sceną pasisakė ir Jolanta. Žurnalistams M.Vygantas apie skyrybas nedaugžodžiavo ir teigė esantis dėkingas, norintis ramybės ir tikisi, kad viskas greit visa tai praeis.
Mantas VygantasSkyrybosdrama
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.