Dž. Butkutė savo jaunajai antrininkei Adrinai įteikė išskirtinę dovaną: „Džiaugiuosi, kad tau jie tiko“

2024 m. spalio 6 d. 17:38
Lrytas.lt
„Tiek jausmų netelpa į žodžius, kuriuos norėčiau išsakyti, bet pabandysiu. Metai bėga, o šalia manęs atsiranda vis daugiau nuostabių žmonių, tarp jų ir Džordana“, – tokiais žodžiais įrašą apie atrastą ryšį su scenos karaliene Džordana Butkute pradeda dainininkė Adriana Ramonaitė-Adrina.
Daugiau nuotraukų (14)
Sparčiai populiarėjanti jaunosios kartos atlikėja socialiniuose tinkluose pasidalijo ilgu pasakojimu, kuriame prabilo apie jųdviejų su Džordana (56 m.) pažintį, panašumus ir atskleidė, kokią dovaną praėjusią savaitę jai įteikė scenos karalienė.
„Visiškai netikėtai atradom toookį stiprų ryšį. Tačiau čia būtina papasakoti priešistorę.
Pradėjusi muzikinę karjerą, pastaruoju metu itin dažnai sulaukiu komplimentų iš daugelio renginių organizatorių garsistų, fanų, TV bei net radijo atstovų, jog esu auganti mažoji BUTKUTĖ! Keista, bet tuo pačiu ir smagu. Ir, neslėpsiu, su Džordanos muzika užaugau, moku kiekvieną žodelį net pačių seniausių jos dainų.
Vieną naktį grįžusi po koncerto, sulaukiau ilgos Džordanos žinutės. Tą sekundę galvojau tikrai nualpsiu! Negalėjau patikėti, kaip gyvenimas viską pats sudėlioja... Susirašinėjome su ja žodis po žodžio ir atrodė, kad pažinočiau ją jau 1000 metų! Toks jausmas lyg anam gyvenime ji buvo mano MAMA.
Mes tikrai panašios! Abi blūdinam naktim nemiegodamos, abi skardžiabalsės, kalbam viską taip, kaip mum iš tikrųjų atrodo, požiūris į aprangos stilių scenoje panašus ir abi beproto mylim muziką!
Bet šį vakarą mus sujungė dar viena tema – BATAI. Aha, batai… pati Džordana Butkutė padovanojo man savo batus! Sako – pagalvojau kad tau turėtų jie labai tikti. Ir kaip nekeista juos pasimatavus, atrodo, kad būtų pasiūti būtent pagal užsakymą man.
Tai gi, dabar turiu misiją – stovėti scenoje su Džordanos batais! Todėl GARSIAI sakau, kad nuo šiandien sceną PRIVALOMA statyti dar tvirtesnę! Džordana, labai tave branginu“, – gražiais žodžiais, skirtais Džordanai, įrašą baigė ji.
Į nuoseklų jųdviejų istorijos pasakojimą sureagavo ir scenos karalienė. Džordana teigė pritarianti kiekvienam Adrinos žodžiui apie jųdviejų ryšį ir pasidžiaugė, kad atlikėjai tiko jos dovana.
„Kaip gražiai aprašei mūsų bendravimą. Sutinku su kiekvienu žodžiu. Bet nemaniau, kad parodysi batus. Aš maniau, kad padovanosiu juos tau paslapčiomis. O tu parodei dar ir visą jų „ceremoniją“. Bet džiaugiuosi, kad tau jie tiko ir patiko. Apkabinu“, – Adrinos pasakojimą komentavo Džordana.
Šis Adrinos pasakojimas sužavėjo ir jųdviejų su Džordana gerbėjus. Komentaruose daugelis džiaugėsi moterų draugyste ir teigė ateityje laukiantys jų bendro kūrinio.
„Dabar tik bendros dainos reikia ir net neabejoju – būtų hitas. Linkiu!“, – įrašą komentavo viena gerbėja.
„Tikro nuoširdaus bendravimo jums. Ir dueto naujienos jau laukiu. Jūs nuostabios“, – jai antrino kita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.