A. Jagelavičiūtės gimimo dienos išvakarėse – jautrus mamos įrašas: kviečia ypatingai ceremonijai (2)

2024 m. spalio 6 d. 16:26
Lrytas.lt
Spalio 7-oji Nijolei Jagelavičienei jau antrus metus paženklinta skausmu. Tądien gimė 2022-ųjų gruodžio 28-ąją anapilin iškeliavusi jos dukra, nuomonės formuotoja, stiliaus ikona Agnė Jagelavičiūtė (1980–2022). Šiais metais velionė būtų minėjusi 44-ąjį gimtadienį.
Daugiau nuotraukų (30)
Gimimo dienos išvakarėse N.Jagelavičienė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo jautriu įrašu, kuriuo visus A.Jagelavičiūtę pažinojusius pakvietė šią dieną drauge už ją pasimelsti ir atidengti dukros kapą papuošusį paminklą. Įrašu ji sutiko pasidalyti ir su Lrytas skaitytojais.
„Mielieji,
Rytoj – spalio 7 diena. Man, kaip jūs žinote, ji yra labai svarbi. Viliuosi, kad ta diena pilna prisiminimų ir jums. Nenumaldomai bėga laikas, bet laikas netekties skausmo nesumažino.
Jau antri metai, kai mano Agnės nebėra, ir tik prisiminimai ir jūsų palaikymas man suteikia jėgų ir noro gyventi...
Spalio 7 d. 12 val. kviečiu maldai už Agnę – Bernardinų bažnyčioje (Maironio g. 10, Vilnius), 15 val. prašau padėti atidengti paminklą, paskutinį Agnės būstą šioje žemėje – Karmėlavos kapinėse.
Linkėdama ramybės su meile,Nijolė. P. S. Nesivarginkite ir neskaitykite, prašau, tie, kam neaktualu“, – socialinio tinklo paskyroje rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.