Apie skyrybas su 22 metais jaunesniu atlikėju prabilo J. Naruševičiūtė: „Man buvo šokas“

2024 m. spalio 5 d. 09:56
Lrytas.lt
Praėjusią savaitę šalį apskriejo netikėta žinia apie atlikėjų Manto Vyganto (33 m.) ir Jolantos Naruševičiūtės (55 m.) skyrybas.
Daugiau nuotraukų (15)
Tiek scenoje, tiek gyvenime vienas kitam draugiją palaikiusi pora dar vasarą dalijosi romantiškomis jųdviejų kasdienybės bei koncertų akimirkomis, tačiau dabar – viskas kitaip.
Kalbas apie jųdviejų išsiskyrimą pakurstė pirmadienį M.Vyganto pasidalytas įrašas socialiniuose tinkluose, kuriame jis teigė po 15 metų Jungtinėje Karalystėje grįžtantis gyventi į Lietuvą. Po kurio laiko apie tai, kad spalio 4 dieną juodu paskutinį kartą žengs į sceną pasisakė ir Jolanta.
Žurnalistams M.Vygantas apie skyrybas nedaugžodžiavo ir teigė esantis dėkingas, norintis ramybės ir tikisi, kad viskas greit visa tai praeis.
Tuo tarpu Jolanta naujienų portalui Žmonės.lt pasakojo, kad žinią, jog Mantas išvyksta gyventi į Lietuvą ir jųdviejų drauge planuoti koncertai nutraukiami, teigė sužinojusi vos prieš dvi savaites.
Devynerius metus su Mantu romantiškus santykius puoselėjusi Jolanta teigė, kad prie tokio greito ir netikėto buvusio mylimojo sprendimo galėjo prisidėti jo aplinkoje atsiradę nauji žmonės.
„Likus kelioms dienoms iki jo išvažiavimo sužinojau, kad bilietus į keltą su savo geriausia drauge jis buvo nusipirkęs dar rugsėjo 3-ąją, kuomet dar buvome kartu. Man buvo šokas, mano artimieji taip pat šokiruoti. Iš jo pusės buvo nesąžininga viską meluoti, iš anksto planuoti.
Reikėjo sėstis ir kalbėtis, tačiau susišnekėti buvo neįmanoma, nes atsirado, aš tikrai nesakau, kad meilužė, bet geriausia draugė. Atsirado ir jo tėtis, su kuriuo iki tol ilgus metus nebendravo. Manau, kad šie du žmonės ir suskaldė viską“, – Žmonės.lt apmaudo neslėpė J.Naruševičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.