Nijolė Pareigytė išliejo nuoskaudą dėl „Šeškių“: „Viskas buvo tobula“ (2)

2024 m. rugsėjo 27 d. 19:33
Lrytas.lt
Paskutiniais mėnesiais pramogų pasaulyje netyla kalbos ir atgarsiai apie grupės „69 danguje“ išsiskyrimą. Nuoskaudą dėl iširusios grupės ir draugystės išliejo ir dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (4)
Ketvirtadienio vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ žinoma moteris pasidalijo įrašu, kuriame kalbama apie moterų draugystę.
„Neturių daug draugių, ypatingai dabar, realiai dabar turiu vieną vienintelę, kurią labai myliu ir kuria pasitikiu ir suprantu, kad man nereikia daugiau!
Man nereikia merginų out, aš tokiam party net nesu buvus tikriausiai... Bet kokiu atveju darbas atima daug laiko, kurį galima būtų skirti draugėms, bet man patinka darbas, galėčiau dirbti be pertraukų. jei sveikata leistų!
Anksčiau su pavydu žiūrėjau į pažįstamas, kurios turi didelį draugių ratą, bet laikui bėgant supratau, kad man to visai nereikia!
Man gera namie su šeima, gera darbe ir su ta vienintele drauge, kurią turiu!!! O šitas video sudėliojo mintis, kad su manim viskas gerai“, – rašė N.Pareigytė-Rukaitienė.
Vėliau Nijolė pasidalijo dar vienu vaizdo įrašu, kuriame užsiminė apie ryšį su „Šeškės“ narėmis. Vaizdo įraše – akimirka iš grupės „69 danguje“ paskutinio koncerto „Žalgirio“ arenoje.
Prieraše moteris pridėjo skaudžią žinutę.
„Vienintelis, pirmas ir TOBULAS „69 Danguje“ turas, kurį organizavo mano vyras 2022 metais! Ačiū tau, Rimvydėli! Viskas buvo tobula, tik ne joms“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.