Jonas Valančiūnas prabilo apie prabangią dovaną žmonai: „Tai buvo antro, o gal trečio kontrakto metu“ (2)

2024 m. rugsėjo 25 d. 07:05
Lrytas.lt
NBA krepšininką Joną Valančiūną (32 m.) pažįsta daugelis, tačiau koks jis yra už uždarų durų – žino ne visi. Vašingtono „Wizards“ ekipos vidurio puolėjas tinklalaidėje „Paskutinė vakarienė“, kurią veda komikas Mantas Katleris (37 m.), atskleidė, koks jis yra namuose ir kaip lepina žmoną Eglę (36 m.).
Daugiau nuotraukų (25)
Pasirodo, kad gavęs vieną pirmųjų kontraktų, Jonas Valančiūnas nustebino žmoną jai padovanodamas daugelio moterų svajonių rankinę, kurtą aukštosios mados namų „Hermes“.
„Tai buvo antro, o gal trečio kontrakto metu. Mano Eglė neturi problemų, priklausomybių tam. Ji geriau apsvarsto, apsižiūri, kad būtų ir gražu, ir praktiška. Ji tokia – su galva“, – su šypsena tinklalaidėje „Paskutinė vakarienė“ apie žmonos apsipirkinėjimo ypatumus pasakojo NBA krepšininkas.
Sezono metu NBA krepšininkas turi asmeninį šefą, kuris jam gamina sveiką ir subalansuotą maistą. Jonas Valančiūnas tinklalaidėje atskleidė, kad jo virtuvės šefas yra lietuvis.
„Sezono metu turiu lengvai prisilaikyti dietos. Skaičiuoji kalorijas, žiūri svorį, maistą – viskas susideda. Žiūri, kaip tu jautiesi aikštelėje. Asmeninis šefas palengvina gyvenimą tūkstančius kartų“, – atvirai kalbėjo jis.
Idėjų patiekalams šefui neretai pakiša ir NBA krepšininko žmona Eglė. Jonas Valančiūnas atskleidė, kad Eglė ne tik puikiai gamina, bet ir padeda šefui sugalvoti sveikuoliškų patiekalų, kuriuos jis NBA krepšininkui pagamina.
„Ji labai gerai gamina. Ji negamina liaudies virtuvės patiekalų, nors gali ir tai, bet gamina sveikus patiekalus. Ypatingai, kai man yra sezonas, tai ji turi labai daug sveiko maisto receptų idėjų.
Aš žinau, kad šefuko – fizinis darbas, o idėją bus sugalvojusi Eglė. Aišku, Svaika (aut. past. krepšininko šefas) gerai ten sugalvoja. Jis labiau gal liaudies virtuvės patiekalų, palepinimui manęs, o Eglė tai, ką turėčiau valgyti dažniau“, – šyptelėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.