Holivude vykusioje serialo premjeroje D. Sabonis kartu su šeima žengė raudonuoju kilimu

2024 m. rugsėjo 25 d. 12:01
Lrytas.lt
Krepšininkas Domantas Sabonis (28 m.) kartu su šeima suspindėjo ant raudonojo kilimo. Rugsėjo 24-ąją jie dalyvavo „Netflix“ dokumentinio serialo „Startinis penketas“ premjeroje, vyuksioje Holivude.
Daugiau nuotraukų (4)
Šio „Netflix“ kūrinio, kurio pavadinimas „Startinis penketas“, herojais taip pat tapo tokios krepšinio žvaigždės kaip LeBronas Jamesas, Anthony Edwardsas , Jimmy Butleris ir Jaysonas Tatumas.
Dokumentikoje bus atskleisti ir parodyti 2023–24 m. NBA sezono užkulisiai, krepšininkų kasdienybė. Iš viso bus parodyta 10 serijų.
Į prejmerą kartu su Domantu atvyko ir jo žmona Shashana bei mažasis sūnus Oliveris.
Šeima atrodė šventiškai pasipuošę ir nusiteikę. Shashana pasipuošė leopardo rašto suknele ir juodais aukštakulniais.
Domantas vilkėjo pilkos spalvos kostiumą.
Oliveris buvo papuoštas mėlynos spalvos kostiumu ir sportiniais bateliais.
Renginio metu viename iš interviu D.Sabonis paatviravo apie filmavimosi ir serialo užkulisius. Jis prisipažino, kad filmuotis seriale nebuvo lengva užduotis.
„Man tai yra didžiulė garbė. Juk esu tarp daugybės būsimų „Šlovės muziejaus“ narių. Smagu būti „Netflix“ dalimi ir pasauliui parodyti Sakramentą, mūsų miesto kasdienybę. Manau, tai yra puiku. Negaliu sulaukti premjeros.
„Nemeluosiu, buvo nelengva priprasti prie kamerų. Atsikeli ryte – kameros prieš veidą, o jei turi laisvą dieną, jos vis tiek aplink. Vyksti atostogauti – kameros visada kartu. Tačiau „Netflix“ komanda viską padarė smagiai, o mano vaikams tai patiko“, – kalbėjo D.Sabonis.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.