Gimtadienį mininti R. Šarkienė – apie ypatingą kunigo dovaną ir ką tik atliktą operaciją: „Švęsti būtų sudėtinga“ (1)

2024 m. rugsėjo 25 d. 21:56
Rugsėjo 25-oji ekstravagantiškajai Raisai Šarkienei – ypatinga. Tądien ji mini savo gimimo dieną. Šiemet kaip atkakliausia Radžio gerbėja išgarsėjusiai moteriai sukako 68-eri.
Daugiau nuotraukų (38)
Saulėtą gimimo dienos popietę susisiekus su jubiliate ji nestokojo geros nuotaikos ir teigė, kad artimieji, bičiuliai ir gerbėjai ją stebina nuo pat ankstyvo ryto.
„Telefonas netyla nuo žinučių gausos, o ir namuose svečiai keičiasi visą dieną. Nešini gėlėmis ir dovanomis esu lepinama nuo pat ryto. Net ir socialiniai tinklai lūžta nuo žinučių. Visi džiaugiasi, kad esu tokia pozityvi ir gerą nuotaiką skleidžiu aplinkiniams. Linki nesikeisti“, – Lrytas su šypsena pasakojo ji.
Kadangi artimiausi žino, kad visko, ko Raisai reikia, ji nusiperka iš karto, tad per gimtadienį jai įprastai dovanoja gėles ir pinigus.
Tačiau šio gimtadienio proga ji sulaukė ir netikėtumų. Visų pirma seni bičiuliai jai padovanojo marškinėlius su dideliu, blizgučiais puoštu skaičiumi „68“.
Šiais marškinėliais pasipuošusi Raisa apsilankė cerkvėje, kur norėjo uždegti žvakutę už anapilin išėjusius tėvus. Pastebėjęs, kad kiekvieną sekmadienį besilankanti parapijietė į cerkvę užsuko per gimtadienį, ją nustebino ir kunigas.
„Kiekvieną sekmadienį lankausi cerkvėje, tačiau kadangi šiandien mano gimtadienis – nuėjau uždegti žvakutę už mirusius tėvelius ir jiems padėkoti. Ten sutikau kunigą, kuris mane pasveikino, su kitais parapijiečiais sugiedojo ilgiausių metų, sukalbėjo už mane maldą ir įteikė dovanėlę. Tai buvo puodelis, ant kurio užrašytos maldos ir, kadangi Raisa buvo šventoji, gavau jos ikonėlę. Tai man buvo labai malonu“, – pasakojo ji.
Bėgantys metai Raisos nė kiek neliūdina. Moteris sako į kiekvieną gyvenimo situaciją stengiasi žvelgti pozityviai.
„Aš labai myliu gyvenimą ir myliu save. Jau ne vienerius metus visiems sakau, kad pirmoje vietoje myliu Dievą, tuomet save, vaikus ir anūkus. Meilė sau man padeda visuomet būti ryškiai asmenybei. Aš net šiukšlių nešti neinu nepasidažiusi ar nepagalvojusi apie gražesnį derinį.
Visi galvoja, kad milijonus turiu ir milijonus dedu ant savęs – taip nėra. Aš investuodama į savo aprangą nedaug sugebu būti ryškia ir matoma visur ir visada“, – šyptelėjo ji.
68-erių Raisa sako sveikatos problemomis nesiskundžianti. Sušlubavus sveikatai ji dažniausiai gydosi liaudiškais metodais. Tačiau pasiteiravus, ar šiemet, kaip ir visuomet, kels pompastišką gimtadienį, ji prabyla apie ką tik atliktą operaciją.
„Šiemet grandiozinę šventę ko gero teks atidėti, nes prieš savaitę man buvo atlikta moteriška operacija. Šiandien visi, kas man skambina, stebisi, kodėl dar nesulaukė pakvietimų į gimtadienį, bet aš jiems prasitariu, kad, ko gero grandzionės kasmetinės šventės nebus.
Dabar negaliu sėdėti – tik gulėti arba stovėti, tad restorane, kaip buvo įprasta, švęsti būtų sudėtinga. Nuo pat ryto pas mane vis užsuka draugai, mes pasivaišiname. Savaitgalį ko gero daugelis artimiausių susirinksime pas draugę, kuri turi namą, bet šiais metais šventė bus kiek ramesnė“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.