Jungtinės Karalystės ambasadoje – garbūs svečiai: įvyko asociacijos naujo sezono atidarymas

2024 m. rugsėjo 24 d. 16:58
Lrytas.lt
Jungtinės Karalystės ambasadorius Brian Olley ir naujai išrinkta „British Chamber of Commerce in Lithuania“ (toliau – BCCL) valdyba sukvietė verslo atstovus į naujo asociacijos sezono atidarymo renginį. Renginys vyko ambasados kieme.
Daugiau nuotraukų (89)
Į šventę susirinko tokių Jungtinės Karalystės verslų Lietuvoje vadovai kaip „Johnson Matthey“, „Eversheds“, „PricewaterhouseCoopers“, „The British School of Vilnius“, ir kt. Taip pat Lietuvoje veikiančių užsienio ir Lietuvos kapitalo įmonių, įskaitant „Teltonika“, „Moody‘s“, „Phoenix Contact“, „Telesoftas“ ir kt. atstovai. Svečius pasitiko ir sveikino Jungtinės Karalystės ambasadorius Brian Olley ir BCCL vadovė bei asociacijos valdybos nariai.
Šis renginys – pirmasis po to, kai šių metų rugpjūčio mėn. asociacija paskelbė apie veiklos atnaujinimą po poros metų pertraukos. Tuo tikslu buvo išrinkta nauja valdyba, kurios nariais tapo Mariano Andrade – „Johnson Matthey Global Business Services Lithuania“ vadovas, Dovilė Vyčinė – „BMI Executive Institute“ vystymo direktorė, Lauras Butkevičius – advokatų kontoros „Ellex Valiunas“ partneris, Andrew Prosser – „The British School of Vilnius“ vadovas ir Neringa Petrauskaitė – „We Are Marketing“ agentūros partnerė. Nauja asociacijos vadove buvo paskirta Boleta Senkienė.
Asociacija siekia tvirtinti Lietuvos ir Jungtinės Karalystės verslo ryšius, skatinti tarptautinį bendradarbiavimą ir sinergijų paiešką.
„Šiandien mes verčiame naują BCCL lapą, kupiną vilčių, naujovių ir ambicijos augti. Kaip asociacijos valdybos nariai, esame įsipareigoję išlaikyti pagrindines vertybes, dėl kurių ši bendruomenė praeityje buvo stipri, ir kartu įgyvendinti naujas ir įdomias iniciatyvas, kurios mus ir mūsų verslus paskatintų judėti pirmyn.
Mūsų laukia įdomi renginių programa. Tarp jų, džiaugiuosi galėdamas pranešti apie išskirtinius renginius ambasadoje, kuriuose kviesime savo srities ekspertus bei įtakingus verslo, politikos apžvalgininkus pasisakyti tokiomis svarbiomis temomis kaip gynyba, saugumas ir verslo ryšių skatinimas, o taip pat aptarti visai pasaulio bendruomenei gyvybiškai svarbius klausimus.
Greta to, esame įsipareigoję sukurti terpę savo narių veiksmingam verslo kontaktų užmezgimui, kurie skatintų verslo ir inovacijų plėtrą. Be abejonės – tai ir darysime. Puoselėdami britiškas tradicijas džiaugiamės, kad galėsime pasiūlyti ir išskirtinių galimybių jas pažinti Jungtinėje Karalystėje, įskaitant dalyvavimą tokiuose prestižiniuose renginiuose, kaip žirgų lenktynės, automobilių sportas ir kt. Atgaiviname ir brangią BCCL tradiciją – gruodžio mėn. sugrįžta mūsų narių ir jų šeimų taip pamėgtas tradicinių kalėdinių giesmių renginys. Laukia ir dar daug kitų mūsų veiklos sinergijoje gimsiančių iniciatyvų“ – savo kalboje šiandien sakė asociacijos valdybos narys Andrew Prosser.
„Aš labai didžiuojuosi, jog BCCL reputacija ir tvirtus pagrindus turinti bendruomenė entuziastingai sutiko veiklos atnaujinimo žinią, todėl šiandien, praėjus vos keturioms savaitėms po to, kai paskelbėme apie tai jau galėjome pasveikinti prisijungus ar atnaujinus narystę asociacijoje net 13 narių. Susidomėjimas nauja asociacijos vizija yra ypač didelis tarp buvusių narių. Sulaukiame užklausų ir iš naujų. Taip yra, manau, pirmiausiai dėl to, kad pavyko subalansuoti tai, ką šios bendruomenės nariai vertino labiausiai ir tuo pačiu pasiūlyti naujų veiklos krypčių. Dėl to nebejoju, kad metus užbaigsime solidžioje dešimtis narių skaičiuojančioje bendruomenėje“ – sako asociacijos vadovė Boleta Senkienė.
Asociacija turi keturis narystės tipus verslams ir individualiems asmenims, kurie turi Jungtinės karalystės verslo plėtros Lietuvoje, taip pat tarptautinio verslo tarp Jungtinės Karalystės ir Lietuvos vystymo interesų ar kompetencijų bei ryšių, galinčių pasitarnauti šiai plėtrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.