60-ojo L. Kazlauskienės jubiliejaus proga – jautrūs dukros Ingridos žodžiai: „Esu laimingiausia dukra“ (2)

2024 m. rugsėjo 21 d. 12:31
Lrytas.lt
Dainininkei Livetai Kazlauskienei šie metai – ypatingi. Žinoma moteris šiais metais mini net kelis svarbius gyvenimo jubiliejus, o vienas iš jų – gimtadienis. Rugsėjo 20-ąją moteriai sukako 60 metų.
Daugiau nuotraukų (17)
Livetą jautriai pasveikino ir dukra, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.
Socialiniame tinkle ji pasidalijo jautriu įrašu ir skyrė mamai ypatingus žodžius. Įrašu sutiko pasidalyti ir su naujienų portalo Lrytas skaitytojais.
„Rugsėjo 20-oji – mano pačio brangiausio Žmogaus, geriausios Draugės, mano nuostabiausios Mamos gimimo diena. Šie metai – ypatingi! JUBILIEJINIAI!!! Mamyte, esi nuostabus ir neapsakomai geros, jautrios širdies Žmogus pasauliui, sutiktam žmogui, gamtai, gyvūnui ir viskam, kas Dievo sukurta.
Tavyje tiek daug gerumo, šilumos ir grožio sudėta. Daliniesi ir niekada neskaičiuoji, kiek savęs dovanoji. Esu laimingiausia dukra, turėdama tokią nuostabią Mamą.
Žaviuosi, didžiuojuosi, mokausi iš Tavęs. Tesaugo Tave Dievulis, o žvaigždės veda į visus svajonių išsipildymus, būk sveika, laiminga, dainuoki gražiausias dainas jūsų gerbėjams, kurie jus taip besąlygiškai myli.
Yra gyvenime ir praeitis, ir ateitis, ir dideli darbai, didelės svajonės.. Laimingas tas, kas moka atvira širdim gyvenimą praeiti ir mylėti žmones. Tad būki laiminga, kai vasara pražysta, laiminga, kai paukščiai grįžta! Laiminga būk ir rudenį, ir žiemą… Laiminga būk kiekvieną dieną!
Nuoširdžiai sveikinu. Linkiu pasakiškų! Sėkmingų JUBILIEJINIŲ METŲ ir dar daug daug gražių jubiliejų.
MYLIU Šiltai apkabinu! Bučiuoju ir kartu švenčiu“, – po pasidalintu įrašu jautriai rašė I.Kazlauskaitė.
Primename, kad rugpjūčio mėnesį Liveta ir Petras Kazlauskai minėjo svarbią progą jųdviejų gyvenime – 40 bendrų gyvenimo metų.
„Vestuvių metinės mums reiškia labai daug, tai yra mūsų bendro gyvenimo ilgas kelias. Daug išgyventa, daug patirta, daug iššūkių.
Gyvenimas tai mokykla. Norisi perduoti šią patirtį ir savo dukrai. Mūsų tikslas, kad šeimoje gyventume abu laimingai. Nebūtų jokios prievartos, pykčių dėl nereikšmingų dalykų. Mums svarbiausia pagarba, santarvė ir šeimos vertybės“, – naujienų portalui Lrytas tada kalbėjo Liveta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.