Pirmą kartą išvydusi grupės filmą „69 išpažintis“ N. Pareigytė neslėpė emocijų: „Liūdna, kad tai jau pabaiga“

2024 m. rugsėjo 20 d. 11:38
Lrytas.lt
Jau kurį laiką pramogų pasaulyje visi stebi liūdnai išsiskyrusios grupės „69 danguje“ dramą. Nuo rugpjūčio mėnesio gerbėjai turėjo galimybę išvysti grupės istoriją nupasakojantį filmą „69 išpažintis“. Buvusi grupės narė Nijolė Pareigytė rugpjūčio mėnesį vykusioje filmo premjeroje nepasirodė. Moteriai filmą pavyko išvysti tik paskutiniame seanse, rugsėjo mėnesį.
Daugiau nuotraukų (17)
Po filmo atlikėja pasidalijo emocijomis socialiniame tinkle „Instagram“.
„Pavyko pamatyti paskutinį filmo 69 Išpažintis seansą! Uch , koks emocijų antplūdis, kiek jausmų viduje! Liūdna, kad tai jau PABAIGA , kad tai jau ISTORIJA ir kad daugiau to nebebus , o labiausiai liūdna, kad ji taip baigėsi!
Ačiū visiems už pakaikymą, ačiū už tai, kad po filmo visi atsistojot ir plojot , pasirodo, kad tikrai man!
Ačiū, kad priėjot apkabinti, o kai kurie net ir verkėte kartu! Ačiū , už visus tuos metus ! Bet gyvenime niekas nevyksta veltui! Ir tik praėjus tam tikram laiko tarpui pamatai, kad vis tai buvo tik į naudą!
Vienos durys užsidaro, kitos durys atsidaro! Žinau, tik viena, kad grupės 69 Danguje dainos visada bus kartu su manimi, visada skambės mano renginiuose , koncertuose ir širdyje! Laukite tęsinio, o jis tikrai bus!“– po pasidalintu įrašu rašė ji.
Primename, kad rugpjūčio 21-osios grupės „69 danguje“ gerbėjai laukė su nekantrumu. Tą vakarą įvyko filmo „69 išpažintis“ premjera, tačiau paaiškėjo, kad ant raudonojo kilimo susirinkę žiūrovai neišvydo dainininkės Nijolės Pareigytės.
Nors pagal planą premjeroje, ant raudonojo kilimo turėjo pasirodyti visos keturios narės Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė, Goda Alijeva bei Nijolė Pareigytė, paskutinę minutę paaiškėjo, kad Nijolės nebus. Nijolė premjeroje tada nedalyvavo dėl blogos savijautos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.