Vis dažniau į skandalus su žinomomis moterimis besivelianti Kristina Meseguer atskleidė naują savo tikslą

2024 m. rugsėjo 18 d. 14:02
Išgarsėjusi per vieną naktį dėl balandžio pirmąją dieną įkelto vaizdo įrašo Kristina Meseguer neslepia, jog nuo vaikystės yra pripratusi gyventi gerai. Moteris būdama vienturtė, gaudavo viską, ko norėdavo. Tačiau ar tikrai nuomonės formuotojos gyvenimas visada buvo toks paprastas? Iš Barselonos į Alytų, o tada į Vilnių persikrausčiusi Kristina Meseguer, dar kitaip žinoma kaip „blondė su geliku“, LNK laidoje „Šeškinės 20“ pasirodė ne viena – atvyko su sutuoktiniu ispanu Enrique, kurioje jis negailėjo gražių žodžių žmonai ir šmaikštavo, kad vieninteliai lietuviški žodžiai, kuriuos jis moka yra „kaip sveikata?“ ir „pinigai“.
Daugiau nuotraukų (14)
Nors socialiniuose tinkluose Kristinos gyvenimas gali pasirodyti it pasaka, tačiau pasitaiko ir nemalonių situacijų. Pastaruoju metu viešumoje iškilo ne vienas Kristinos ir kitų žinomų Lietuvos moterų susipriešinimas, tačiau K. Mesegeur teigia, kad neketina tokiems dalykams eikvoti savo brangaus laiko.
„O ką čia komentuoti? Pačios mane puola, ir taip jau savaitę sugaišau su šiomis nesąmonėmis, daugiau nebenoriu gaišti laiko su tokiais žmonėmis“, – teigė Kristina
Nepaisydama žmonių, kurie stengiasi jai pakenkti, žinoma nuomonės formuotoja toliau sėkmingai siekia savo tikslų. Šiuo metu vis labiau populiarėja manifestavimas, kitaip tariant, minčių ir svajonių materializavimas. Kristina Meseguer – ne išimtis ir teigia, jog viskas, ką užsirašo sąsiuvinyje, išsipildo. Ir paklausta LNK laidos „Šeškinės 20“ vedėjų, ar savo sąsiuvinyje turėjo eilutę dėl atvykimo į šią laidą, moteris atskleidė.
„Ne, neturėjau noro čia patekti kaip pašnekovė. Tik į vedėjos poziciją, – savo naują tikslą atskleidė Kristina. – Užsirašau savo norus ir beveik viskas išsipildo. Žinoma, mano norai pildėsi ir prieš sutinkant Enrique, bet dabar labiau“.
„Tai gali išmesti savo sąsiuvinį“, – juokavo Giedrius Savickas.
Šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK žiūrovai laidoje „Šeškinės 20“ turės galimybę pamatyti kitą alytiškės Kristinos Mesegeur pusę, kuri nesislepia po personažo „blondė su geliku“ kauke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.