Po kaltinimo iš parduotuvės pavogus lašišą – atlikėjo Petro Daunio reakcija: „Gal nedarom tragedijos?“ (10)

2024 m. rugsėjo 18 d. 12:03
Lrytas.lt
Antradienį pasirodė žinia, kad atlikėjas, verslininkės Rasos Barauskaitės mylimasis Petras Daunys – pateko į keblią situaciją. Buvo pričiuptas nesusimokėjęs už prekes.
Daugiau nuotraukų (11)
Vėliau į žiniasklaidoje garsiai nuskambėjusią situaciją P. Daunys sureagavo socialiniuose tinkluose.
„Atsiprašau visų, kuriems atrodo kitaip, bet aš geriausiai žinau, kaip buvo iš tikrųjų. Tądien atėjau į parduotuvę ne pačios geriausios savijautos, buvau išsiblaškęs ir emociškai išsekęs. Sąžiningai, nelabai atsimenu visų detalių, kaip tai nutiko.
Pirkau nemažai prekių, ir viena iš jų nebuvo įmušta teisingai. Negaliu pasakyti, kaip tai įvyko. Turbūt dėl to, kad tuo metu mano mintys buvo visai kitur. Į nieką per daug nesigilinau, viska dariau automatiškai, buvo chaotiška diena, skubėjau, ir, atsiskaitęs, susidėjau prekes bei išeidinėjau iš parduotuvės.
Neturėjau jokių kitų ketinimų, kurie prieštarautų mano vertybėms. Visada vertinau ir vertinsiu sąžiningumą. Taip, pripažįstu, kad situacija kurioziška, nes atrodė jog elgiuosi deramai, bet išėjo priešingai.
Kaip bebūtų, esu žmogus, ir klaidos yra gyvenimo dalis. Gal nedarom tragedijos? Tema baigta“, – aiškino atlikėjas.
Naujienų portalas Lrytas primena, kad birželio 11-ąją P.Daunys pro savitarnos kasas praėjo nesusimokėjęs už dalį prekių. Teigiama, kad atlikėjas bandė išsinešti dvi lašišos file be kiauto, kurių bendra suma buvo 31 eur 98 cnt.
Vilniaus policija vyrui skyrė administracinę nuobaudą – 100 eurų dydžio baudą, tačiau atlikėjas su tuo nesutiko ir pats kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą, kuriame šią baudą apskundė.
Petras argumentavo, kad šis įvykis – nesusipratimas. Vis dėl to, Vilniaus apylinkės teismas P.Daunį pripažino kaltu ir nurodė susimokėti baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.