Aiškėja daugiau šaltakraujiško „Mis Šveicarija“ finalininkės nužudymo detalių: istorija šiurpina mačiusius visko (2)

2024 m. rugsėjo 17 d. 12:27
Lrytas.lt
Praėjusią savaitę žiniasklaidoje garsiai nuskambėjo žinia apie Šveicarijoje įvykdytą šiurpų nusikaltimą – vasarį buvo kraupiai nužudyta „Mis Šveicarija“ finalininkė 38-erių Kristina Joksimovič. Po kiek laiko paaiškėjo daugiau detalių apie šiurpą keliantį nusikaltimą.
Daugiau nuotraukų (5)
Pasirodė naujiena, kad nužudytos „Mis Šveicarija“ finalininkės tėvas aptiko jos nukirstą galvą šiukšlių maiše skalbykloje, kol jos du mažamečiai vaikai žaidė kitame kambaryje, pranešė portalas independent.co.uk.
Nors įtariama, kad 38 K.Joksimovič savo namuose netoli Bazelio buvo uždusinta, išpjaustyta ir „sutrinta“ maišytuvu, aiškėja vis šiurpesnės detalės.
Moters galva buvo aptikta vasario 13 d. po to, kai jos tėvai susirūpino dėl jos gerovės. Kristinos tėvas apieškojo moters namus po to, kai jos vyras nuolat apsimetinėjo nežinantis, kur ji yra.
Būtent šios paieškos metu savo dukters auksinius plaukus jis pamatė šiukšlių maiše, ir sužinojo, kad ji buvo nužudyta.
Tėvai pirmą kartą moters saugumu suabejojo po to, kai su jais susisiekė vietos vaikų darželis ir pranešė, kad K.Joksimovič jų nepasiėmė.
Jie nuvyko į poros šeimos namus, tačiau Tomas pasakė, kad nežino, kur yra žmona, ir teigė, kad ji „kartais tiesiog išeina“.
„Valandų valandas jis apsimetinėjo, tarsi nieko blogo nebūtų, kalbėjosi su jos tėvu ir paruošė visiems vakarienę, o paskui paguldė vaikus į lovas“, – atskleidė šeimos draugas.
Pranešama, kad pamatęs dukros galvą K. Joksimovič tėvas „šaukdamas“ išbėgo iš garažo ir paprašė praeivio susisiekti su policija. Po to jo svainis buvo suimtas.
Šveicarijos žiniasklaida pranešė, kad, „remiantis skrodimo ataskaita, kūnas buvo sukapotas skalbykloje, naudojant elektrinį trintuvą, pjūklą, peilį ir sodo žirkles“.
Pridėta, kad kelios kūno dalys buvo „sutrintos“ rankiniu trintuvu ir ištirpintos cheminėje medžiagoje“. Atlikus skrodimą nustatyta, kad jos mirties priežastis – uždusimas.
Federalinis teismas atmetė Tomo prašymą jį paleisti po suėmimo. Vykstantis tyrimas atskleidė, kad vyras turi „konkrečių psichikos ligos požymių“, kuriais grindžiamas šis atvejis.
Visgi, vyras tvirtina, kad jis veikė savigynos tikslais. Tuo tarpu prokurorai įsitikinę, kad Tomas, nužudęs savo žmoną, parodė „empatijos stoką ir šaltakraujiškumą“ ir bandė tai nuslėpti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.