Violeta ir Vilius Tarasovai trankiai atšventė dvi progas: sveikinimų negailėjo ir šalies garsenybės

2024 m. rugsėjo 8 d. 13:45
Lrytas.lt
Paskutinis vasaros mėnuo Violetai (50 m.) ir Viliui (45 m.) Tarasovams – ypatingas. Rugpjūčio 25-ąją Violetai sukako 50 metų, o paskutinę mėnesio dieną pora skaičiavo 17-ąsias vestuvių metines.
Daugiau nuotraukų (8)
Šias dvi svarbias progas Violeta ir Vilius Tarasovai nutarė atšvęsti vienu kartu ir artimiausius bičiulius bei gimines jie sukvietė į Klaipėdoje esantį restoraną. 
Akimirkomis ir šventės įpūdžiais pora dalijosi socialiniuose tinkluose. Įrašu Violeta sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt skaitytojais.
Paviešintose akimirkose matyti išpuošta restorano erdvė, jaukiai didelei kompanijai paserviruotas stalas, o šalia jo pozuojantys Violeta ir Vilius Tarasovai. Vienoje nuotraukų matyti ir gausus svečių būrys.
„Atšventėm su trenksmu mūsų 17-ąsias vestuvių metines ir mano 50.
Didelis ačiū „XIX Amžius“ restoranui už nuostabią šventę, puikų aptarnavimą, skanų maistą ir gražią aplinką“, – šalia šventės akimirkų „Facebook“ paskyroje rašė Violeta.
Šis įrašas neliko nepastebėtas poros gerbėjų ir bičiulių. Komentaruose gražių žodžių dviejų švenčių proga jiems negailėjo žinomi veidai.
„Nuoširdžiausi sveikinimai! Būkit laimingi kartu! Ir gražaus gimtadienio“, – įrašą komentavo dainininkė Džordana Butkutė.
„Sveikinimai! Ilgai ir laimingai!“, – gražių žodžių negailėjo atlikėja Mia Pilibaitytė.
„Valiooo“, – džiaugėsi dainininkė Aistė Pilvelytė.
„Sveikinimai... Drūtai ir ilgai“, – rašė dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.