Naujo kosmetologų sezono atidarymo renginyje – dirbtinio intelekto „įdarbinimas“, naudingi kontaktai ir galimybė pašėlti

2024 m. rugpjūčio 28 d. 09:00
Kasmetinis didžiausias kosmetologijos ekspertų forumas OPTIMUM DERMA ACIDITATE FORUMAS’24 šiemet kviečia visus specialistus pradėti naują sezoną su trenksmu – ne tik pasisemti žinių, bet ir pabendrauti su seniai matytais kolegomis, užmegzti naudingus ryšius, pasidalinti naujienomis ir sužinoti naujo sezono tendencijas.
Daugiau nuotraukų (7)
Bendraminčių susitikimas
OPTIMUM DERMA ACIDITATE FORUMAS’24 šiemet vyks Birštone, viešbutyje EGO SPA Birštonas, kur susiburs patys aktyviausi ir pažangiausi kosmetologijos srities specialistai, žengiantys koja kojon su inovacijomis.
„Jau tradicija tampa sezoną pradėti trenksmingu renginiu, kuriame ne tik pasidalijame naujausiomis tendencijomis bei žiniomis, bet ir smagiai švenčiame šaunių bičiulių būryje. Ne išimtis ir šių metų renginys – jame ne tik pristatysime produktus, kurie yra visiška naujiena Lietuvoje, bet ir bendrausime su kolegomis, dalinsimės kontaktais ir kartu linksminsimės vakarinėje forumo dalyje“, – sako „Optimum Derma Aciditate“ ženklo įkūrėja, kosmetiką gaminančios įmonės „ODA LT“ vadovė Irena Jokšienė. Ji savo kelią grožio srityje pradėjo dirbdama kosmetologo darbą, šiandien savo įtemptame grafike vis dar atrandanti vietos tiesioginiam darbui su grožio procedūrų pageidaujančiais klientais, įvairių produktų testavimui ir kolegų konsultavimui.
Produktai su egzosomomis
Tobulėti siekiantiems kosmetologams šių metų forume bus pristatoma aktuali tema apie dirbtinio intelekto (DI) panaudojimą kosmetologijoje. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad DI panaudojimui kosmetologijoje galimybių nėra daug, tačiau realybė sako ką kita – naujos technologijos nesustabdomai skverbiasi į pačias įvairiausias sritis ir pačiais įvairiausiais rakursais.
„Optimum Derma Aciditate“ šių metų forume taip pat pristatys karštą naujieną – ką tik dienos šviesą išvydusius produktus su egzosomomis, kurios sparčiai skinasi kelią įvairiose medicinos ir grožio srityse. Šių metų pasaulinėse parodose pristatytos naujovės jau surado savo vietą ir lietuvių gaminamuose produktuose. Visas kosmetologijos pasaulis šurmuliuoja dėl egzosomomis praturtintų produktų poveikio, todėl šių produktų ir procedūrų pristatymas tikrai atkreips kosmetologų dėmesį.
Koja kojon su pažanga
Forume kosmetologams bus pristatytos temos apie socialinių tinklų automatizaciją bei psichologinius darbo su klientais aspektus. Savo poziciją dėl produktų žymėjimo kosmetologams pristatys tvarumo ekspertai, kurie neretai susiduria su taip vadinamu „greenwashingu“. Kaip neprarasti blaivaus proto ir atskirti pelus nuo grūdų? Atsakymus į šiuos klausimus taip pat bus galima išgirsti renginyje.
Į sezono pradžios šventę susirinkusius po rimtų pokalbių ir kosmetologų apdovanojimų pralinksmins ir įtrauks energingasis AFRO būgnų šou, aikčioti privers iliuzionisto Algimanto Frankonio pasirodymas. Forumo dalyviai turės galimybę pasivaišinti viešbučio EGO SPA restorano „Eklektika“ paruoštais elegantiškais įvairių šalių patiekalais, kurie puikiai derės prie putojančio vyno taurės.
Dar nesuspėję užsiregistruoti į kosmetologų sezono atidarymo renginį, tai gali padaryti čia: OPTIMUM DERMA ACIDITATE FORUMAS'24 – Optimum Derma Aciditate
„Optimum Derma Aciditate“
Profesionalams gaminama „Optimum Derma Aciditate“ kosmetologinių produktų linija turi įvairioms profesionalioms procedūroms reikalingų produktų rinkinį. Kūno ir veido procedūros ODA klinikose atliekamos naudojant profesionalią organinėmis rūgštimis praturtintą kosmetiką, sukurtą bei pagamintą Lietuvoje. Remdamiesi moksliniais tyrimais, ilgametės praktikos patikrintomis priemonėmis ir nuosekliu darbu su klientais, „Optimum Derma Aciditate“ siūlo pagal individualius poreikius priderintus, saugius ir intensyviai veikiančius odos problemų sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.