Rūtos Mikelkevičiūtės dukra pakėlė sparnus į JAV: „Ašarojau ir aš“ (2)

2024 m. rugpjūčio 24 d. 08:39
Lrytas.lt
Televizijos laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės (51 m.) šeimoje – naujas etapas. Dukra Dominyka išvyko studijuoti į Jungtines Amerikos Valstijas.
Daugiau nuotraukų (10)
Žinoma moteris dalijosi, jog džiaugiasi dukros sėkme, tačiau prasitarė, kad išsiskirti buvo labai liūdna. Įrašu ji sutiko pasidalinti su naujienų portalu lrytas.lt.
„Išleisti dukrą studijuoti į užsienį! Bet gi ne pirmą kartą! Išleidau, kai jai buvo 16–17! Ir dar velniai žino kur – Kiniją, į tarptautinę mokyklą ir tada man buvo daug ramiau! Dabar atrandu tokių savyje savybių, kurių negalvojau, kad apskritai turiu!
Niekad nebuvau mama parekšlė ir to rūpesčio mamiško man Dievas, atrodo, net buvo pagailėjęs. Bet kas vyksta dabar verčia mane iš naujo mokytis su savimi sutarti ir save priimti!
Naktį išskrido dukra Dominyka į Ameriką savo svajonių ir toliau tęsti mokslų, o mes su ašarojančiu Jonuku (ašarojau ir aš) praleidom naktį besikalbėdami. Raminau sūnų, bet šiam sunku dar suprasti, kad jaunas žmogus turi savo kelią, savo svajonių ir niekas neturi teisės jam trukdyti jų siekti, ypač tėvai!
Juodu taip sulipę, kad mažėlis atidavė savo žaisliuką sesei, kad ši nesijaustų viena ir nepamirštų broliuko. Nesvarbu, kad jau Naujuosius švęsime drauge!
Pastebėjom, kad net mirksėti sūnus pradėjo – pats sako, kad iš liūdesio ir dėl išsiskyrimo. Vidaus neapgausi, gali vaidinti kiek nori, bet, va, dilgėlinė tik šmaukšt man visu gražumu nuo ryto! O buvau jau primiršusi. Bet ką čia sielvartausi, džiaugtis reikia!
Gaunu daug jūsų žinučių ir suprantu, kad tas tuštėjančio lizdo sindromas nėra išgalvotas – jis tikrai realus! Ir kaip elgtis, kad tai būtų atradimas, bet ne praradimas yra labai svarbu!
Kokia laimė, kad turiu mažylį, kuriam dar tik 8 metai. Todėl, mielos ponios ir panelės, mažylių ne tik Lietuvai reikia ir elgtis, dabar akivaizdu , reikia savanaudiškai!
Sakau, gal man visai čikt, kad suskydau, visai durna, bet kokios mielos jūsų žinutės! „Tu ne durna, tu esi tiesiog mama“! Ir už tai Jums „Ačiū““, – socialiniuose tinkluose rašė R.Mikelkevičiūtė.
Rūta MikelkevičiūtėdukraJAV
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.