Garsioji mokytoja Veronika patyrė traumą: Rugsėjo 1-oji bus kiek kitokia

2024 m. rugpjūčio 22 d. 17:06
Lrytas.lt
Jau visai netrukus nuskambėsiančiam Rugsėjo 1-osios skambučiui įnirtingai besiruošiančiai viena žinomiausių Lietuvos mokytojų Veronikai Naumovaitei-Kazilionei (31 m.) nutiko nemalonus incidentas.
Daugiau nuotraukų (11)
Naujiems mokslo metams klasę puošianti žinoma moteris nemenkai susižeidė koją. Istorija ji pasidalijo su naujienų portalo lrytas.lt skaitytojais.
„Kaip ir kiekvienais metais, savo klasę puošiu išskirtinai, pasirinkdama tam tikrą tematiką, nes noriu vaikams sukurti šou ir užtikrinti, kad Rugsėjo 1-osios šventė jiems keltų pačias geriausias emocijas. Grįžusi po atostogų pradėjau pasiruošimo darbus klasėje.
Dėliojau dekoracijas ir laipiojau ant spintelių, norėdama prikabinti papuošimus. Staiga, neteisingai pastačius koją, nukritau nuo spintelės ir stipriai susitrenkiau koją“, – dalijosi Veronika.
Pajusi skausmą mokytoja iškart susisiekė su vyru ir paprašė ją nuvežti į ligoninę.
„Iš pradžių negalėjau atsistoti dėl stipraus skausmo. Atvykus į ligoninę, teko laukti 4 valandas, kol sužinojau, kas nutiko mano kojai.
Išvada buvo tokia, kad tai stiprus sumušimas ir patinimas. Rekomendavo 3–4 savaites riboti fizinį krūvį ir ekstremalias veiklas.
Šią savaitę teks pabūti ramiai ir pailsėti. O paskutinę vasaros savaitę kibsiu į darbus, nes noriu užbaigti klasės puošimą, nors ir su skaudančia koja.
Rugsėjo pirmosios šventė įvyks su manimi, bet gal tik be aukštakulnių“, – šyptelėjo žinoma moteris.
mokytojaTraumaLigoninė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.