Verslininkės G. Vyšniauskaitės mažametę dukrą skaudžiai kliudė paspirtukininkas: „Gyvenimas prabėgo per sekundę“

2024 m. rugpjūčio 19 d. 20:37
Lrytas.lt
Nuomonės formuotojos, verslininkės, prekės ženklo „Vysniog“ įkūrėjos Gabijos Vysniauskaitės-Šutavičienės dukra Olivija pateko į nelaimingą incindentą – mažylę partrenkė dideliu greičiu važiavęs paspirtukininkas.
Daugiau nuotraukų (1)
Populiariame Vilniaus rajone nutikusia sukrėtusia istorija žinoma moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose.
„Laukėme draugės, Olivija sako: „Mama galiu suimti šalmą, kol laukiam? Aišku leidau, po minutės ją tiesiogine to žodžio prasme nuskynė paspirtukininkas...
Kol ji tiesiog gatvėje, kur pilna žmonių ir kitų vaikų, norėjo tiesiog nubėgti pasisveikinti su drauge buvusia per 10 metrų. Net nepavadinčiau vietos gatve, o labiau šaligatviu, kur eina srautai žmonių su mažais vaikais.
Greitis buvo labai didelis. Lygioje vietoje, sekundės akimirka. Aš taip šaukiau... Visas gyvenimas prabėgo per tą sekundę.
Saugokite, savo vaikus, jie važinėja nežmonišku greičiu takais, kur vaikšto tėvai su savo vaikais. Dėkoju Dievui, kad viskas baigėsi laimingai su kelių apibozdinimais ir nubrozdintu žanduku“, – socialiniuose tinkluose pasakojo verslininkė.
Ji pridėjo, kad vakare mergaitės žandukas labiau paraudo.
„Visą išjudinau, galvojau: kviesti greitąją ar ką daryti? Tiesiog, ji klykė, kad nenori daktarės, liepiau pašokti man visą ančiukų šokį, akis sukinėjo, sąmoninga.
Supratau, kad mums baigėsi taip laimingai, kad net nesuvokiau, kaip ji taip švelniai krito su tokiu greičiu ir tokiu smūgiu
Buvo labai didelis išgąstis, visa laimė – be stiprių traumų. Išsigandome abi labai stipriai.
O aš tapau tiesiog paranojike mama, kuri dabar kiekvieną žingsnį jos saugos... Nors ir taip niekada nebuvo, kad nežiūrėčiau savo vaiko, kiekvienas gavome pamoką, labai didelę ir aiškią“, – tęsė G. Vyšniauskaitė-Šutavičienė.
Verslininkė pridėjo, kad Oliviją nutrenkęs žmogus buvo užsienietis.
„Vyrukas užsienietis ir jaunas labai, tikrai pats persigando, siūlėsi visą įmanomą pagalbą, praleido visą valandą kartu, pasiėmiau jo numerį (nors nežinau, kas iš to), primygtinai to prašė.
Kai po kurio laiko supratau, kad viskas gerai, tiesiog pasakiau, kad nupirktų jai ledų. Turės didžiulę pamoką, tik gaila, kad jiems reikia mokytis ant mažų vaikų ir kitų žmonių“, – liūdėjo žinoma moteris.
Naujienų portalui lrytas.lt G. Vyšniauskaitė-Šutavičienė pridėjo norinti pasidalinti ir svarbia žinute.
„Man parašė daugybė mamų, kad paspirtukininkai yra didžiulė problema. Moterys siūlo net daryti peticijas, kad paspirtukai gatvėse būtų panaikinti, kaip yra Palangoje.
Tai yra labai opi problema, kurios niekas nesprendžia“, – pabrėžė verslininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.