Socialiniuose tinkluose – kritikos strėlės olimpinių žaidynių komentatoriams: neatpažino Lady Gagos (1)

Liepos 26-ąją Paryžiuje įvyko olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija, kurioje sužibėjo ir popmuzikos žvaigždė Lady Gaga. Tačiau atidarymo ceremoniją stebėję lietuviai liko pasimetę ir sukritikavo olimpinių žaidynių komentatorius.

Socialiniuose tinkluose – kritikos strėlės olimpinių žaidynių komentatoriams: nepažino Lady Gagos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Socialiniuose tinkluose – kritikos strėlės olimpinių žaidynių komentatoriams: nepažino Lady Gagos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Celine Dion.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Celine Dion.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Celine Dion.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Celine Dion.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Celine Dion.<br>CYRIL PECQUENARD/SIPA/Scanpix nuotr.
Celine Dion.<br>CYRIL PECQUENARD/SIPA/Scanpix nuotr.
Lady Gaga.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Lady Gaga.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Lady Gaga.<br>dpa/picture-alliance/Scanpix nuotr.
Lady Gaga.<br>dpa/picture-alliance/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jul 27, 2024, 2:25 PM, atnaujinta Jul 27, 2024, 8:13 PM

Lady Gaga oficialiai atidarė prasidėjusių olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją atlikdama Zizi Jeanmaire'o dainą „Mon Truc En Plumes“ ant laiptų palei Senos upę.

Pasirodyme sužibėjo ne tik dainininkė, bet ir jos šokėjai, kurie dėvėjo juodos spalvos kostiumus, o rankose laikė ryškiai rožinės spalvos plunksnas.

Tačiau Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją per televizoriaus ekraną stebėję lietuviai liko šokiruoti. Ceremoniją komentavę Rytis Vyšniauskas ir Vytautas Jasutis nesuprato ir žiūrovams nepristatė, jog dabar koncertuoja pasaulinio lygio žvaigždė. Apie tai užsiminė vos keliais žodžiais atlikėjos pasirodymo pabaigoje.

Dėl šios situacijos socialiniuose tinkluose užvirė sumaištis. Vartotojai reiškė pasipiktinimą dėl to, kaip galima nepristatyti tokio lygio žvaigždės.

„Šiandien Šilutės rajone meldinės nendrinukės perimvietėse vyks Nacionalinis šienpjovių čempionatas.

Jei netikėtai ten pasirodytų Lady Gaga, būtų galima įtarti, jog, greičiausiai, ji nėra ta tikroji. Ištrauka iš vadovėlio: „Komentatoriaus pradžiamokslis: kam čia man ruoštis, aš ir taip viską žinau“, – socialiniame tinkle fesibuke rašė žinomas televizijos prodiuseris Laimonas Kirkutis.

„Mažumėlę šokiruota, kad vyrai neatpažįsta Lady Gagos“, – pridūrė kitas komentatorius.

Primename, kad liepos 26-ąją romantiškiausiame pasaulio mieste įvyko Paryžiaus vasaros olimpinių žaidynių ceremonija.

Vakaro vinis: po dviejų metų muzikinės pertraukos, ant scenos pasirodė kūną stingdančia liga serganti Celine Dion (56 m.).

Likus kelioms dienoms iki žaidynių atidarymo šventės dainininkė buvo pastebėta paliekanti prabangų netoliese Eliziejaus laukų įsikūrusį „Royal Monceau“ viešbutį.

Tame pačiame viešbutyje apsistojo ir amerikiečių muzikos žvaigždė Lady Gaga. Ją taip pat buvo galima išvysti olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje.

Tai ne pirmas kartas, kai C.Dion koncertuoja olimpinėse žaidynėse. 1996 m. Atlantoje, JAV vykusiose olimpinėse žaidynėse ji dainavo „The Power of the Dream“.

Apie galimą sugrįžimą dainininkė užsiminė dar balandžio mėnesį.

„Aš sergu šia liga dėl nežinomos priežasties. Mano supratimu, turiu du pasirinkimus. Arba treniruojuosi kaip sportininkė ir labai sunkiai dirbu, arba išsijungiu ir viskas baigsis, liksiu namie, klausysiu savo dainų, stovėsiu prieš veidrodį ir dainuosiu sau. Pasirinkau dirbti visu kūnu ir siela.

Noriu būti geriausia, kokia tik galiu būti. Mano tikslas – vėl pamatyti Eifelio bokštą!“, – kalbėjo C.Dion. Ji 2022 m. gruodį paskelbė serganti reta neurologine liga.

Ją kamuoja raumenų spazmai, todėl jai kartais sunku vaikščioti ir dainuoti, tuomet teigė Kanadoje gimusi atlikėja. C. Dion tada atšaukė visus 2023 ir 2024 m. planuotus savo gastrolių „Courage World Tour“ koncertus Europoje.

Vėliau atlikėja NBC laidų vedėjai Hodai Kotb pasakojo, kad pirmieji simptomai jai pasireiškė jau prieš daug metų. Per koncertinį turą „Taking Chances“ Vokietijoje 2008 m. ji pirmą kartą pajutusi sunkumą dainuoti ir praradusi balso kontrolę.

Atlikėja teigė labai bijojusi eiti į sceną. Regionas Ile-de-France ruošiasi pašėlti. Čia įrengta beveik trisdešimt sirgalių zonų. Jos vyks iki rugpjūčio 11-osios, o ar šalyje, ar prie televizoriaus ekranų susirinkę aistruoliai galės palaikyti sau patinkančią sporto šaką. Tai jau trečiosios žaidynės, kurios vyksta Paryžiuje.

Lietuva į 2024 m. žaidynes siunčia 50 sportininkų delegaciją. Iš viso lietuviai startuos 15-oje skirtingų sporto šakų, net 31 mūsų delegacijos nariui tai bus olimpinis debiutas.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.