Lietuvoje – J. Bieberio pokštas: specialiai atsiskraidintas antrininkas ir dviejų savaičių pasiruošimas

Praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose ėmė plisti nuotraukos, neva į Lietuvą atvyko popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Vaizdo įrašo iškarpa.<br>Kanalo „Nešvankiai“ vaizdo įrašo iškarpa.
Vaizdo įrašo iškarpa.<br>Kanalo „Nešvankiai“ vaizdo įrašo iškarpa.
Justinas Bieberis.<br>INSTARimages.com/Scanpix nuotr.
Justinas Bieberis.<br>INSTARimages.com/Scanpix nuotr.
Dylanas Desclosas ir Agnė Cikanaitė.<br>Instagramo nuotr.
Dylanas Desclosas ir Agnė Cikanaitė.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 22, 2024, 5:12 PM, atnaujinta Jul 22, 2024, 5:13 PM

Su tariamu J.Bieberiu įsiamžinti spėjo ir Viktorijos Siegel draugė verslininkė ir „Space Style Boutique“ savininkė Agnė Cikanaitė.

Kiek vėliau, paaiškėjo, kad tai ne tikras Justinas, bet jo kopija – garsus aktorius, socialinio turinio kūrėjas Dylanas Declosas iš Paryžiaus.

Žvaigždę parodijuojantis D.Desclosas išties nesiskiria nuo atlikėjo – jo kūną puošia tokios pačios tatuiruotės, jis renkasi tokio paties stiliaus drabužius, vyras rengia ir koncertus, kuriuose atlieka J. Bieberio dainas.

Pasirodžius nuotraukoms ir vaizdo įrašams apie Vilniuje viešintį atlikėjo antrininką komentaruose po įrašais daugybė žmonių įtarė jau ne kartą žmones apgavusius internetinio kanalo „Nešvankiai“ kūrėjus Deividą ir Nedą.

Praėjusios savaitės pabaigoje savo socialiniame tinkle „Instagram“ vaikinai pasidalijo trumpu įrašu, taip išduodami, jog, tai eilinis jų pokštas.

„Youtube“ internetiniame kanale „Nešvankiai“ vaikinai sukūrė vaizdo įrašą, kuriame papasakojo, kaip ruošėsi tokiai apgavystei.

Kūrėjai pasakojo, kad liepos pradžioje sužinojo apie vaikiną iš Paryžiaus Dylaną Declosą, kuris jau keletą metų yra tapatinamas su Justinu Bieberiu.

Jie susisiekė su pačiu D.Declosu ir jiems pavyko prisikviesti netikrą Justiną Bieberį į Lietuvą.

Nupirkę bilietus antrininkui iš Paryžiaus jie turėjo dvi savaites kruopščiai apgalvoti planą ir kokiu tikslu žinomas atlikėjas galėjo atvykti į Lietuvą.

Vaikinai ne tik suorganizavo skrydį iš Paryžiaus į Vilnių, bet ir užsakė automobilį, kuriuo tiktų važinėti pasaulinio lygio žvaigždei bei apsauginius, kurie lydėtų žvaigždę Vilniaus gatvėmis.

Pilnai pasiruošę pokštui Nedas ir Deividas Liepos 18-ąją išvyko į pagrindines Vilniaus miesto gatves kartu su netikru Justinu Bieberiu.

Vaizdo įraše matyti, kad daugybė žmonių nustebo ir patikėjo, jog pats Justinas Bieberis vaikšto Vilniuje, žmonės nepraleido progos nusifotografuoti ir įsiamžinti.

Primename, kad tai ne pirmas kartas, kuomet vaikinai sugalvoja įtiknančius pokštus.

Prieš pusantrų metų jie sukūrė situaciją, kuomet susimušė „Bolt“ ir „Wolt“ kurjeriai taip pat buvo pasirodę naujienos, kuomet žinomi žmonės gavo netikrus pakvietimus į Rolando Mackevičiaus laidą „Nepatogūs klausimai“.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.