J. Partikė pirmą kartą išbandė vieną populiariausių vasaros pramogų: „34 metai, o vis dar turiu pirmų kartų“

2024 m. liepos 18 d. 10:11
„34 metai, o vis dar turiu pirmų kartų", - naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo dainininkė, socialinių tinklų žvaigždė Justina Partikė (34 m.). Ši vasara jai kupina naujų įspūdžių ir pirmų kartų. 
Daugiau nuotraukų (5)
Šįkart J.Partikė kartu su draugais išbandė vieną populiariausių vasaros pramogų. Žinoma moteris pirmą kartą rankose laikė irklą ir plaukė baidarėmis.
J.Partikė pasakojo, kad į tai, jog per 34 metus ji nė karto nėra plaukusi baidarėmis iš aplinkinių susilaukdavo keistų žvilgsnių.
„34 metai, o vis dar turiu pirmų kartų. Ir šią vasara būtent tokį turėjau, tai - baidarės. Jei kam nors pasakydavau į mane žiūrėdavo, kaip į keistuolę: „Ką neplaukus? Tu rimtai?“.
Dabar jau esu plaukus ir dar su tokia nerealia kompanija. Tiek prisijuokėm ir prisilinksminom. Viskas buvo tobula“, – apie pirmąjį kartą su baidarėmis naujienų portalui lrytas.lt pasakojo ji.
Nors baidarių plaukimą kompanija suplanavo dar prieš gerą pusmetį, Justina teigė, kad laikas plaukti labai greitai atėjo.
„Planuoti pradėjome dar per Kalėdas, nes dauguma mūsų Kalėdas šventėme kartu. Atrodo tiek ilgai laukt reikėjo, bet laikas tiesiog pralėkė“, – kalbėjo moteris.
Vasaros savaitgalis buvo išties kupinas nuotykių. Justina pasakojo, kad jie ne tik plaukė baidarėmis, bet diena prieš visi pasibuvo gamtoje: žaidė žaidimus, ragavo skanaus maisto ir džiaugėsi kompanija bei nuostabiu laiku. 
„Mūsų kompanija sudarė 30 asmenų. Išsinuomavome didelę sodybą ant ežero kranto Kalvių kaime, kuri buvo atokiai nuo kitų namų. Draugai gamino čili sriubą, kopustienę kazane, kurios buvo tobulo skonio!
Dar dabar prisiminus seilės kaupiasi. Kaip pagalvoju, tai niekada nebuvau kazane gaminto maisto valgius... Kepėme mėsytes, kiaušinienę ant ugnies…
Ko daugiau reikia gamtoje? Muzika, gera, linksma kompanija, tinklinis, žaidimai, geros emocijos – viską turėjom“, – teigė ji.
Išaušus rytui 15 baidarių pasileido plaukti viena iš Dzūkijoje esančių upių.
„Mūsų Dzukija labai turtinga gamta, tai galėjome rinktis iš ne vieno maršruto. Bet pasirinkome plaukti Baltąja Ančia“, – teigė Justina.
Pasakodama apie plaukimo įspūdžius moteris teigė, kad plaukimą įsivaizdavo, kiek kitaip.
„Iš tiesų baidarių plaukimą įsivaizdavau ramesnį ir su mažiau nuotykių. O čia tiek emocijų buvo. Upė upė labai įdomi, plaukėme gan ilgai, nors atrodė, kad labai greitai.
Upė tai siaura, tai išplatėja, tai koks medis pakritęs ar sėkluma. Sodybos gražios, vaizdai keitėsi. Draugai parinko nuostabų maršrutą“, – prisiminė ji.
Baidarėje Justina plaukė su savo nauju mylimuoju Vygandu, todėl plaukimas praėjo labai sklandžiai.
„Laimė, kad baidarėje neapsivertėme, bet gal dėl to, kad Vygandas vairavo. Įdomu, kaip būtų buvę be mano kapitono“, – juokėsi J.Partikė.
Pirmą kartą baidarėmis Justina užskaitė ir tai vertina, kaip vieną geriausių įspūdžių šią vasarą. Bei nekantrauja vystyti šią gražią tradiciją su draugais kiekvieną vasarą.
„Tai ištikrųjų emocijos ir prisiminimai labai geri. Plaukiau ir ištisai galvojau mintyse: „Kokia graži ta mūsų Dzūkija“. Tai buvo vienas gražiausių ir linksmiausių šių vasaros prisiminimu. Jau laukiu kitų metų kada vėl plauksim visi kartu“, – teigė ji.
Justina PartikėbaidarėsUpė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.