R. Stonio gimtadienio proga – neeilinė V. Siegel dovana: žydrąją pakrantę stebėjo iš paukščio skrydžio

2024 m. liepos 16 d. 11:02
Lrytas.lt
Prancūzijos Rivjeroje atostogaujanti verslininkė ir nuomonės formuotoja Viktorija Siegel (29 m.) gimtadienį švenčiančiam draugui verslininkui Rimandui Stoniui įteikė neeilinę dovaną – skrydį sraigtasparniu.
Daugiau nuotraukų (8)
Gėrėtis užburiančias vaizdais į dangų pakilo abi draugų šeimos – V. Siegel su dukra Nicole ir R. Stonio šeima – žmona Rasa ir du poros vaikai – Matas ir Felicija.
Akimirkomis ir įspūdžiais nuomonės formuotoja pasidalijo socialiniuose tinkluose. Įrašu ji sutiko pasidalinti su naujienų portalo lrytas.lt skaitytojais.
„Labai dažnai, kai būname pakviesti į gimtadienį iš karto kyla pagrindinis kausimas: „Ką gi dovanoti žmogui, kad tikrai patiktu?“ Ne išimtis ir aš.
Buvo daug svarstymų ką gi padovanoti Rimui gimtadienio proga, žmogui kuris atrodo turi viską, ko reikia iki pilnos laimės!!
Kadangi aš renkant dovanas visada esu už tai, kad kolekcionuotume ir dovanotume akimirkas, geras emocijas, neišdildomus įspūdžius ir svarbiausia laiką su mums brangiais žmonėmis, tai kilo mintis Rimui ir visai jo šeimai padovanoti skrydį su helikopteriu virš žydrosios pakrantės!
Smagu, kad Nicolei ir Felicijai buvo pirmas kartas – skrydis helikopteriu. Ir joms patiko! Ei kiek nebijojo mergytės!
O aš esu labai laiminga, kad padovanota dovana visiems paliko geras emocijas, dideles šypsenas ir nepamirštamas akimirkas, bei praleistą laiką kartu! Linkiu mums dar daug tokiu akimirkų kartu!“, – Instagrame rašė V. Siegel.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.