Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ I. Stasiulytė atviraus apie santykius ir vaidmenis

2024 m. liepos 9 d. 14:07
Antradienį Kauno „Akropolyje“ – dar vienas „Kitokių pasikalbėjimų“ renginys: šį kartą žiūrovų laukia susitikimas su aktore Ineta Stasiulyte.
Daugiau nuotraukų (3)
„Visi, kas nors kartą matė Inetą, žino, kad ji tiesiog trykšta energija ir gera nuotaika, o pokalbiai su ja visad būna įdomūs, atviri ir aštrūs. Tad laukia dar vienas intriguojantis susitikimas, kuris, tradiciškai, nebus filmuojamas“, – sakė „Kitokių pasikalbėjimų“ autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.
„Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjo Pauliaus Vaitiekūno teigimu, su I. Stasiulyte jie kalbėsis apie jos vaidmenis, dalyvavimą šokių projektuose ir asmeninį gyvenimą.
„Pažiūrėsime, ar Ineta mums atskleis laimingų skyrybų formulę ir išduos, ko niekada gyvenime nereklamuotų“, – sakė jis.
Nefilmuojamuose „Kitokių pasikalbėjimuose“ jau dalyvavo aktorė Gelminė Glemžaitė ir kūrėja Aistė Kabašinskaitė, atlikėjas Germanas Daškevičius-Gamka, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė, socialinių tinklų žvaigždė Justas Pečeliūnas ir dainų autorius bei atlikėjas Konstantinas Lilas.
Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai“ Kauno „Akropolyje“ vyks kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su I. Stasiulyte laukia jau šiandien, liepos 9 d., 19 va

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.