Atlikėjo M. Mickevičiaus-Mino karjeroje – dideli pokyčiai

2024 m. liepos 5 d. 12:02
Lrytas.lt
Dainininko Mindaugo Mickevičiaus karjeroje – dideli pokyčiai. Žinomas vyras nusprendė daugiau nebedainuoti ir atsisveikinti su scena.
Daugiau nuotraukų (11)
Apie pokyčius Mino prakalbo LNK laidoje „Labas vakaras, Lietuva“.
„Aš visiems sakau, kad pradžia buvo štai čia, šitame ženkliuke, kai mes dar visi uždaryti buvom. Prieš 18 metų filmavomės projekte „Kelias į žvaigždes“. Kiek dar galima dirbti ir dainuoti? Aš buvau nusistatęs ribą – gal iki kokių 50 metų ir užtenka. Reikia jaunimui užleisti vietą.
Bet dar kokius 4–5 metelius pasilieku avansu. Skaičiuoju, kiek liko gyvenimo metų. Būna studentavimo laikai, mokymosi laikai, tuomet kilimo ir karjeros. Tai kiek ta karjera gali tęstis? Eina 20 mano dainavimo metai. Dar 5 metelius ne tik dirbsiu, bet ir švęsiu visa tai – uždarinėsiu. Na, ir paskui maždaug 20 metelių liks pagyventi, pakeliauti. Tačiau taip, tai bus paskutinieji mano 3–4 aktyvaus koncertavimo metai“, – laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ kalbėjo jis.
Atlikėjas taip pat papasakojo, kad taip greitai muzikinės karjeros neužbaigs, tai darys pamažu, o ir santaupų iš „Kelias į žvaigždes“ laikų tikrai prikaupė.
„Po projekto mes buvom labai turtingi, kaip jaunimas. Labai daug koncertų, geri pinigai. Investavom, turim kur gyventi, turim papildomą kotedžą, turim santaupų“, – atskleidė atlikėjas.
„Čia yra atsisveikinimo pradžia. Reikia pasilikti laiko ateiti į kitus koncertus. Visos šventės prašvęstos ir pradainuotos... O kada pavaikščioti po kitų koncertus, kada pakeliauti ir išleisti uždirbtus pinigus... Visgi aš atsisveikinėsiu ilgai“, – teigė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.