J. Butnoriaus šeimos ir M. Radzevičienės konfliktas pasiekė prokuratūrą: atversta byla dėl grasinimų nužudyti

2024 m. liepos 3 d. 08:44
Lrytas.lt
Šių metų pavasarį apie 6 metus trunkantį verslininkės Milisandros Radzevičienės terorą prabilę grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius su žmona Gražina neužkasė karo kirvio. Jų konfliktas persikėlė į teismą.
Daugiau nuotraukų (7)
Pasak zmones.lt, Klaipėdos apygardos prokuratūra praėjusią savaitę pavedė atlikti ikiteisminį tyrimą dėl grasinimų nužudyti.
Garsi šeima viešai buvo prabilusi apie Milisandros grasinimus. 
„Buvo grasinimai susidoroti: nužudyti, užkasti. Ne man vienai. Taip pat ir mano vyrui. Ši moteris peržengė visas ribas, todėl visas šis dalykas eis į viešumą“, – taip kovo pabaigoje nuskambėjo grupės „Patruliai“ nario J. Butnoriaus žmonos Gražinos žodžiai.
Garsi pora svarstė, kad iš šios situacijos juos gali išgelbėti tik viešumas.
„Situacija labai liūdna, niūri. Pastaruosius šešerius metus buvome terorizuojami. Tam tikra prasme už nieką. Bandome rasti problemą, atsakymą į klausimą, už ką.
Tas žmogus, ponia Milisandra, kuri labai neadekvačiai elgiasi: skambinėja naktimis, rašinėja žinutes. Tai yra monologinis puolimas. Jokio atsako ji niekada negaudavo, mes nepildavome žibalo į ugnį. Labiausiai puolama buvo mano žmona, tuomet pradėjo pulti mane, mūsų vaikus, mano žmoną, kai ji laukėsi.
Galiausiai, per „Auksinius svogūnus“ ji pradėjo šį dalyką skleisti visiems, kaip nori mus nužudyti, pakasti, užmušti. Beprotiškai daug žmonių man skambino ir sulaukėme daug palaikymo. Laukia įdomi istorija, žiūrėsime, kaip čia viskas bus. Procesiniai dokumentai su liudininkais yra pradėti ruošti.
Noriu palinkėti, kad niekam netektų su tuo susidurti, nes mes šešerius metus tos ramybės neturėjome. Dėl to nusprendėme kalbėti. Tikimės, kad tai užbaigs visą istoriją“, – sakė J.Butnorius.
Beje, po viešų kaltinimų, M.Radzevičienės vyras, su J.Butnoriumi grupėje „Patruliai“ dainuojantis Algirdas Radzevičius išreiškė visišką palaikymą Juozui ir Gražinai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.