Radijo laidų vedėjas P. Vaitiekūnas palieka „M-1“: „Nenoriu liūdnų atsisveikinimų ir tiesiog sakau – iki“

Penktadienį radijo laidų ir renginių vedėjas Paulius Vaitiekūnas pranešė gerbėjus nuliūdinusią žinią. Po šešerių metų darbo vyras palieka radijo „M-1“ vedėjo kėdę.

Radijo laidų vedėjas P. Vaitiekūnas palieka „M-1“: „Nenoriu liūdnų atsisveikinimų ir tiesiog sakau – iki“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Radijo laidų vedėjas P. Vaitiekūnas palieka „M-1“: „Nenoriu liūdnų atsisveikinimų ir tiesiog sakau – iki“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Paulius Vaitiekūnas.<br>L.Bartkaus nuotr.
Paulius Vaitiekūnas.<br>L.Bartkaus nuotr.
Paulius Vaitiekūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Paulius Vaitiekūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Paulius Vaitiekūnas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Paulius Vaitiekūnas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 29, 2024, 11:21 AM

Šią žinią jis pranešė socialiniuose tinkluose ir pridėjo, kad šį darbą palieka savo noru.

„Nuotrauka kairėje yra daryta prieš 6 metus, mano pirmą darbo M-1 dieną.

Nuotrauka dešinėje daryta šiandien. O šiandien yra paskutinė mano darbo diena M-1. Nors nežinau ar labai teisinga sakyti paskutinė.

Tokiomis aplinkybėmis žmonės dažnai rašo, kad atsisveikina tikrai ne visam ir būtinai sugrįš, nors taip ir negrįžta.

Bet aš žinau, kad tikrai sugrįšiu. Čia mano radijas ir mano namai. Pavadinkime tai labai ilgomis atostogomis. Nenoriu liūdnų atsisveikinimų ir tiesiog sakau – IKI GREITO“, – Instagrame rašė P.Vaitiekūnas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad dar visai neseniai radijo laidų vedėjas pakeitė komiką Mantą Katlerį ir užėmė „Kitokių pasikalbėjimų kėdę“. Apie tai kovą pranešė Mantas Bertulis.

„Bandysim su šituo kaimiečiu nuverst kalnus. „Kitokie pasikalbejimai“ vedėjo kėdė man atrodo yra karštesnė nei Krašto Apsaugos Ministro. Taip, kad galit mylėt, galit nekęst, bet privalot duoti šansą P. Vaitiekūnui.

10 metų darau šitą projektą ir nemeluosiu, motyvacija šiek tiek jau buvo dingusi. Atrodo viskas iškalbinta, prikurta daug kitų gerų podkastų, viskas vyniojasi panašiai, eina renginys po renginio arba tiesiog dingsta reguliarumas ir jau reikia ieškoti deguonies palaikymo aparato, bet 2024-ieji yra metai, kai švenčiam įspūdingą jubiliejų.

Padaryta pertrauka leido perkrauti mintis, pergalvoti dalykus bei iš naujo atrasti motyvacija šiam projektui, kurį jau daugelis laikė mirusiu. Not so fast. Mes dar dainuosim!

Palaukit rytojaus, suprasit apie ką mes kalbam, širdelės“, – rašė jis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.