Į EP išrinktas P. Gražulis renka parašus pasitraukimui iš „Eurovizijos“: „Tapo LGBT propogandos įrankiu“

2024 m. birželio 13 d. 11:23
Lrytas.lt
Į Europos Parlamentą išrinktas Petras Gražulis rankų sudėjęs nesėdi. Politikas inicijavo peticiją dėl Lietuvos pasitraukimo iš „Eurovizijos“ dainų konkurso. Apie tai P. Gražulis prabilo socialiniuose tinkluose.
Daugiau nuotraukų (28)
„EUROVIZIJOS“ LIETUVAI UŽTEKS!
Mielieji, negalima nereaguoti į Jūsų prašymus ką nors daryti su „Eurovizijos“. Todėl inicijavau peticiją dėl Lietuvos pasitraukimo iš šio renginio.
Joje siūlau pasitraukti iš šio jau senai nebe dainų konkurso, kuris mums kainuoja šimtus tūkstančių. O atlikusias lėšas skirti šeimų renginiams!
Iš „Eurovizijos“  jau pasitraukė Turkija, Vengrija, iniciatyva yra ir Latvijoje!
Kviečiu visus pasirašyti. Peticiją įteiksime Seimui, vyriausybei ir prezidentūrai“, – šalia nuorodos į peticiją rašė politikas.
P.Gružulio inicijuotoje peticijoje rašoma, kad šis dainų konkursas jau kurį laiką nebeturi nieko bendro su dainomis ir tapo LGBT propagandos įrankiu.
„Kiekvienais metais Lietuva išleidžia šimtus tūkstančių mokesčių mokėtojų pinigų „Eurovizijos“ konkursui. Deja, šių metų Eurovizija įrodė, kad renginys jau nebeturi nieko bendro su dainomis.
Šis renginys tapo LGBT propogandos įrankiu, kurio metu vertinamos ne dainos ar atlikėjų gabumai, bet seksualinių iškrypimų demonstracijos ir jų šou elementai. Satanizmo seansai, homoseksualų, transeksualų, belyčių ir panašių asmenų paradai tapo „Eurovizijos“ varikliu, kurį akivaizdžiai remia šalių selektyviai sudarytos komisijos.
Faktas, kad renginyje buvo uždraustas Europos sąjungos vėliavos naudojamas, bet laisvai leidžiamos LGBT vaivorykštės apie „Euroviziją“ pasako daugiau nei reikia.Tenka konstatuoti, kad šis konkursas tapo LGBT politiniu įrankiu skleisti žalingą Lietuvai ideologiją.
Todėl kviečiame Lietuvos valstybės vadovus kuo greičiau nutraukti dalyvavimą „Eurovizijoje“, kaip tai padarė Turkija, Vengrija, bei svarsto tai padaryti Latvija. O finansus skirti nacionaliniam šeimos renginiui skirtam tradicinių vertybių puoselėjimui. Toks renginys turėtų vykti tarptautinės šeimos dienos proga gegužės mėnesio viduryje“, – rašoma peticijoje.
P.Gražulio inicijuotą peticiją jau pasirašė daugiau nei tūkstantis žmonių.
Primename, kad nenorą dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse išreiškė ir Latvijos gyventojai. Portale „Mana Balss“ jie paskelbė iniciatyą, kurioje siūlo šaliai nebedalyvauti šiame dainų konkurse, o dainų konkursui skirtus pinigus skirti sportui.
„Raginu nutraukti Latvijos dalyvavimą ‚Eurovizijoje‘.
Labai abejotina, kad ši priemonė labai padės Latvijos įvaizdžiui ir reputacijai.
Ten dalyvaujantys žmonės linkę elgtis netvarkingai ir tai reklamuojama kaip norma.
Yra Europos šalių, kurios nedalyvauja „Eurovizijoje“ dėl įvairių priežasčių, įskaitant finansines, ir Latvija turėtų investuoti savo ir taip probleminį valstybės finansavimą ten, kur jis neabejotinai naudingas – į sportą.
Todėl raginu Latviją nebedalyvauti „Eurovizijoje“, neorganizuoti „Supernovos“, o finansavimą nukreipti į sportą.
Nepriimtina, kad Biatlono federacija renka aukas, kad galėtų vykti į pasaulio čempionatą, kuris neabejotinai yra svarbesnis už „Euroviziją“.
Kartu su sporto šakos stiprėjimu ir dar didesniais pasiekimais jaunimas turės vis daugiau tikrai teigiamų pavyzdžių – sportininkų, pasiekusių sėkmę ir pripažinimą, iš kurių galima imituoti“, – teigė iniciatyvos autorius Kristapas Bogdanovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.