Lietuvoje – „The Tinder Swindler“ drama: iš klienčių treneris išviliojo dešimtis tūkstančių eurų

2024 m. birželio 4 d. 16:17
Lrytas.lt
Šalį sukrėtė didžiulio populiarumo „Netflix“ serialą „The Tinder Swindler“ primenanti drama – tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas atskleidė, kad asmeninis treneris Domantas Žičkus užsiėmė nešvariomis aferomis. Užmezgęs santykius su moterimis iš jų vyras išviliojo dideles pinigų sumas.
Daugiau nuotraukų (6)
„The Tinder Swindler“ dokumentika sulaukė didelio populiarumo visame pasaulyje – pagrindiniu juostos herojumi ten tapo Izraelio verslininkas Simonas Levievas, kuris suviliojęs moteris apgulės būdu susikrovė didelius turtus.
Panašu, tokios aferos vyko ir visai čia pat – Lietuvoje. Sporto klube moteris suviliodavęs D.Žičkus elgėsi taip pat.
„YouTube“ kanale S.Malinauskas pasakojo, kad moterims rodydamas išskirtinį dėmesį asmeninis treneris vienu metu santykius mezgė ne su viena moterimi.
Tapatybę atskleisti sutikusi Ieva Puriuškytė prasitarė, kad prarado maždaug 50–60 tūkst. eurų.
Moteris pasakojo, kad kai ją pradėjo treniruoti, D. Žičkus vis užleisdavo romantiškas dainas. Vėliau vyras jai pasiūlė verslo idėją.
„Prasidėjo nuo to, kad reikia rūbų. Gerai, reikia rūbų, einame į Sportlandą, į Nike pirkti jam rūbų. Ir aš pirkdavau. Taip buvo sušnekėta.
Aš jo klausdavau, gal pasirašome kokius nors lapelius, nes sumos yra nemažos. Jis sakė, kad aš negalėčiau tavęs niekada pavesti“, – prisiminė I. Puriuškytė.
Moteris pridėjo, kad visos trenerio aukos pas jį į treniruotes ateidavo kas kone valandą.
Tuo tarpu vardo atskleisti nenorėjusi kita, su treneriu santykius mezgusi, moteris kalbėjo, kad sportuoti pas D.Žičkų atėjo praeitais metais vasarį.
„Mes pradėjome bendrauti, jis pradėjo labai rodyti dėmesį, rašinėti, klausinėti, kaip aš gyvenu. Tikrai rašinėdavo dažnai ir vasario viduryje jis mane pakvietė į savo gimtadienį. Tai įvyko po dviejų savaičių pažinties.
Mano buvo įtemptas petys, jis man masažuodavo petį. Darant pratimą paliesdavo klubą ar dar ką nors“, – pasakojo moteris.
Pinigus treneris leisdavo tenkinti įvairiems asmeniniams poreikiams – buto nuomai, automobilio lizingui, kelionėms.
„Kai aš jam pervedžiau 500 eurų, po mėnesio jis man vėl skundžiasi. Sakau, ar neužteko tų pinigų?
Sako: ne, tu man praeitą kartą taip padėjai, aš tau žiauriai dėkingas, ar galėtum vėl padėti?
Man tas labai nepatiko, bet klausiau, kiek dar reikia? Ar užteks tiek pat? Jis sakė, kad ne, ar gali tūkstantį“, – apie aferą kalbėjo moteris.
Kaip atskleidė S.Malinauskas, panašias istorijas D.Žičkus pasakodavo ir kitoms moteris.
Po pasidalintu tyrimu tinklaraštininkas pridėjo, kad paviešinus istoriją sporto klubas „Re.Formatas“ nutraukė bendradarbiavimą su treneriu.
Skirmantas MalinauskasNetflixTinder
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.