NBA krepšininkas Domantas Sabonis ištirpdė gerbėjų širdis: pergalės spindulį įžiebė kartu su sūnumi

Kovo 12-osios naktį Los Andžele vykusiose NBA lygos rungtynėse lietuvis, krepšininkas Domantas Sabonis ištirpdė arenos žmonių širdis.

Domantas Sabonis su sūnumi.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis su sūnumi.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2024, 2:50 PM

Krepšininko komandai „Sacramento Kings“ laimėjus varžybas prieš „Los Angeles Lakers“ D.Sabonis gavo progą „Golden 1 Center“ arenoje paspausti pergalę simbolizuojantį mygtuką ir įžiebti spindulį.

Arenos žiūrovų ir gerbėjų širdis ištirpdė, kuomet į pagalbą krepšininkas pasikvietė žmoną Shashana ir mažąjį sūnų Tigerį.

„Jis tikrai buvo išsigandęs, – apie sūnų su šypsena kalbėjo krepšininkas. – Keliaudamas prie mygtuko jis vis rėkė įžiebk spindulį, įžiebk spindulį, bet galiausiai, žinote, visos tos kameros... Jis šiek tiek išsigando.“

Grumtynėse su „Lakers“ jis surinko jau 23-iąjį trigubą dublį šiame sezone – 17 taškų (6/9 dvit., 0/1 trit., 5/6 baud.), 19 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Pagal šį rodiklį lietuvis pirmauja visoje NBA lygoje.

„Kings“ lyderis tęsia ir rekordinę dvigubų dublių seriją Sakramento klubo istorijoje. Du dviženklius statistikos eilutėse lietuvis surinko jau 48-ąjį sykį iš eilės

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.