Andrius Užkalnis ir vėl prisikalbėjo: pažėrė įžeidinėjimų Andriui Tapinui, o jis kreipėsi į advokatus

„Nelabai supratau, kas čia nutiko apžvalgininkui“, – feisbuke mąstė žurnalistas Andrius Tapinas (46 m.). Jis pasidalijo publicisto Andriaus Užkalnio (53 m.) instagramo istorijos nuotrauka, kurioje A.Tapiną ir humoristą Olegą Šurajevą (35 m.) išvadino aferistais ir „ligoniukais“.

Andrius Tapinas (kairėje) ir Andrius Užkalnis.<br> lrytas.lt koliažas.
Andrius Tapinas (kairėje) ir Andrius Užkalnis.<br> lrytas.lt koliažas.
Andrius Tapinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Kalinsko (ELTA) nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Kalinsko (ELTA) nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Andrius Užkalnis.
Andrius Užkalnis.
Andrius Užkalnis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>T. Bauro nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Feb 21, 2024, 3:11 PM

Atrodo, kad A.Užkalnis vėl užlipo ant to paties grėblio. Andrius savo savo instorijose atsakinėjo į sekėjų klausimas. Vienas jų buvo toks: Lietuvos influenceriai, reklamų tekstuose darantys gramatines klaidas. Kaip vertinate?

„Man nesvarbu. Kokie influenceriai, kokia klientūra, tokios ir klaidos. Jeigu debilai perka kvepalų padielkas, man nesvarbu, kaip jiems kas ką rašo. Tegu ten ir gyvena, kur jie yra. Man negaila.

Nežiūrėkite padugnių, būkite patys geri ir teisingi. O tie tegul už*****a grabais. Nepamirškite, kad kirmėlės patys užsikas savam mėšle. Pažiūrėkit į Tapiną ir Šurajevą - burbuliuoja tie aferistai ir ligoniukai savo durnume ir savo isterijoje. Jiems pagalbos nereikia. 

Pažiūrėkit, ar Tapinas ar Šimašiaus apmokama paklodė Šurajevas nors žodį pasakė apie stadioną ir kazynkę. What? Ne jų užsakymas", - drėbė A.Užkalnis.

Į tai iškart sureagavo A.Tapinas. A.Tapiną atstovaujanti advokatų kontora „Neolex“ A. Užkalniui išsiuntė teisinę pretenziją, reikalaujančią viešai paneigti dideliam sekėjų ratui paskleistą žeminančią informaciją, atsiprašyti ir tada jau tartis dėl kompensacijos.

„Apžvalgininkas Andrius Užkalnis nusprendė išsilieti ant manęs ir Olego Šurajevo savo instagramo storiuose tiesiai šviesiai pavadinęs mus „aferistais ir ligoniukais, kurie burbuliuoja savo durnume ir isterijoje“. Ir dar kažką pridėjo apie padugnes, užsakymus ir kirmėles, kurios užsikas savam mėšle.

Nelabai supratau, kas čia nutiko apžvalgininkui, nes apie jį pastaruoju metu nesu nei rašęs, nei kalbėjęs laidose.

Gal prieš pusę metų pastebėjau, kad jam nelengvas laikas, kai savo įraše jis pavadino niekuo dėtą žurnalistą Vidas Mačiulis „sovietine daržove, geriatrine daržove ir apgailėtinu debilu“ ir pabrėžė, kad blogiau už Mačiulį esam tik mes su tuo pačiu Šurajevu.

Po to Užkalnis trynė įrašus, viešai atsiprašinėjo ir, kaip suprantu, sutarė dėl su Vidu finansinės kompensacijos, kad išvengtų kelionės į teismą. Dabar vėl eina tuo pačiu keliu tiesiai šviesiai teigdamas, kad esu „aferistas ir ligoniukas“, – rašė A.Tapinas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad dar praėjusios vasaros pabaigoje A.Užkalnis buvo prikalbėjęs: žurnalistą Vidą Mačiulį išvadino „sovietinę daržove“. Tuomet užvirė diskusijos, į A.Užkalnio pasipiktinimą buvo įtraukti A.Tapinas ir O.Šurajevas.

„Su šia geriatrine beždžione teko būti laidose. Sunkiai tramdžiau žiaukčiojimą. Už jį baisiau yra tik Šurajevas, veidmainė nuo***a bobos šukuosena, ir Tapinas“, – įtūžį liejo A.Užkalnis.

Tiesa, po tokių žodžių A.Užkalniui teko atsiprašyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.