Lrytas.lt portalui I. Stumbrienė pasakojo, Gordon Ramsay restoraną „Pragaro virtuvė“ (angl. „Hell’s Kitchen“) išrinko ir pasiūlė pati Estela, todėl visai šeimai, tai buvo smagus atradimas.
„Tikslas buvo paragauti išskirtinių šefo patiekalų apie kuriuos buvome labai daug girdėję, ypač jautienos Velingtono kepsnį, kuri pats šefas prieš patiekdamas tobulino 1000 kartu“, – pabrėžė moteris.
Kulinariniais gabumais pasižyminti 17-metė mergina jau seniai svajojo apie ypatingąjį Gordono Ramsay restoraną. Pasak I.Stumbrienės, apsilankymo patirtis visų geidžiamame restorane buvo išties puiki.
„Na, argi galėčiau dukros idealą vertinti kritiškai? Pabuvojus šiame restorane jausmas apima toks, tarsi patekus į televizijos laidą, kurią mes su Estela labai dažnai žiūrėdavome. Jame tiksliai atkartota jo studijos esančios Los Andžele atmosfera. Šio restorano interjeras modernus, bet akis labiausiai traukia restorano centre esanti atvira virtuvė, kur galima matyti visa maisto paruošimo ir gamybos procesą. Specialiai visi užsisakėme skirtingus patiekalus, kad galėtume visko paragauti. Žinoma, skaniausias ir įsimintiniausias buvo jautienos Velingtonas“, – įspūdžiais dalijasi žinoma moteris.
Žinoma, šeimos gastronominiai atradimai šiuo restoranu nesibaigia.
„Aplankėme dar vieną restoraną, kuris išsiskyrė skoniu ir atmosfera – tai Michelin žvaigždėmis apdovanotas restoranas „Al Muhara“, įsikūręs Burj Al Arab viešbutyje. Apsilankius viduje, tarsi patenki į vandens pasaulį, su visa jo flora ir fauna. Patiekalų skoniai išties atima žadą“, – pasakoja I.Stumbriene.