Jį degustuoti pakviesti pasaulinės „Chaine des Rotisseurs“ asociacijos, dar kitaip vadinamos gurmanų gildijos, nariai.
Iš miesto į gamtos kampelį atvažiavusi kviestinė publika nuo saulės slėpėsi po skėčiais, troškulį malšino gaiviais gėrimais, mėgavosi malonia kompanija.
Skonio kelionė pradėta ragaujant lengvai sūdytų skumbrių kapotinį, garstyčių sėklomis paskanintas orkaitėje keptas bulves, kastinį ir bulvių traškučius.
Netrukus pasiūlytas antrasis užkandis – baravykais įdaryti koldūnai, patiekti su grybų tyre, trumų puta ir ant grotelių keptais baravykais.
Tradicinis gurmanų gildijos narių vasaros susitikimas užbaigtas mėgaujantis ant griliaus keptomis stirnienos dešrelėmis.
Kokia vakarienė be deserto? Vasarišką vakarą svečiams patiektas traškaus morengo desertas „Pavlova“.
Popietės akimirkos – nuotraukų galerijoje: