Išpuoselėtos gamtos apsuptyje – puota gurmanams

2021 m. birželio 23 d. 19:40
Lrytas.lt
Rekordiškai karštą birželio popietę išpuoselėtoje viešbučio ir restorano „Relais & Chateaux Stikliai Hotel“ bendraturčių sodyboje Dubingiuose pristatytas naujasis „Stiklių tavernos“ meniu.
Daugiau nuotraukų (91)
Jį degustuoti pakviesti pasaulinės „Chaine des Rotisseurs“ asociacijos, dar kitaip vadinamos gurmanų gildijos, nariai.
Iš miesto į gamtos kampelį atvažiavusi kviestinė publika nuo saulės slėpėsi po skėčiais, troškulį malšino gaiviais gėrimais, mėgavosi malonia kompanija.
Skonio kelionė pradėta ragaujant lengvai sūdytų skumbrių kapotinį, garstyčių sėklomis paskanintas orkaitėje keptas bulves, kastinį ir bulvių traškučius.
Netrukus pasiūlytas antrasis užkandis – baravykais įdaryti koldūnai, patiekti su grybų tyre, trumų puta ir ant grotelių keptais baravykais.
Tradicinis gurmanų gildijos narių vasaros susitikimas užbaigtas mėgaujantis ant griliaus keptomis stirnienos dešrelėmis.
Kokia vakarienė be deserto? Vasarišką vakarą svečiams patiektas traškaus morengo desertas „Pavlova“.
Popietės akimirkos – nuotraukų galerijoje:
Stikliai^InstantRomas Zakarevičius
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.