Jaukaus vakaro metu netrūko nuoširdžių pašnekesių tarp bendraminčių, šventinės nuotaikos ir, žinoma, gurmaniškų patiekalų.
Vakarienė pradėta šaltu užkandžiu – stirnienos tartaru su vytinta kiauliena, burokėlių želė ir putpelės kiaušiniu su laiškinių česnakų emulsija.
Netrukus buvo pasiūlytas šiltas užkandis – lašišos confit su morkų tyre, morkų traškučiais bei krapų ir balto vyno padažu.
Pagrindiniu patiekalu tapo jautienos filė kepsnys su bulvių šimtalapiu ir pipiriniu konjako padažu.
Desertas priminė apie artėjančias jaukiausias žiemos šventes – vakarienės dalyviams pasiūlytas obuoliukas, įdarytas marmeladu su itališko morengo lakštu ir vaniliniais ledais.
Šventinėje vakarienėje apsilankė kviestiniai svečiai ir gurmanų gildijos nariai.
Tarp jų – Evalda Šiškauskienė, Visvaldas Matijošaitis ir Loreta Stonkienė, Gediminas Balnis, Gintaras Furmanavičius ir Rasa Vanaginskienė, Asta ir Arūnas Nauckai, Vaidas ir Virginija Kukarėnai, Algirdas ir Audronė Usoniai, Nomeda Kazlaus, Janas ir Veronika Nevoinai, Agnė ir Donatas Petrauskai, Vytautas Petkevičius ir Dalia Urbonavičiūtė, Viktorija Krolytė ir kiti garbūs svečiai.
Šventinės vakarienės akimirkos – nuotraukų galerijoje: