Renginio vakarą svečiai fotografavosi prie originalios „Selfstation“ ir Jurgos Malakauskaitės raudonos vonios instaliacijos, kurios ledo kompozicija pasirūpino „Ledo menas“. Aplinką papuošė floristikos virtuozo Manto Petruškevičiaus parinktos gėlės. Muzikinę atmosferą kūrė roko džentelmenas Justinas Jarutis.
Vakarėlyje apsilankė mados verslo atstovai – dizainerė Ramunė Piekautaitė su vyru verslininku Kęstučiu Verslovu, muzikos pasaulio atstovai – Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, komunikacijos specialistas bei renginių organizatorius Saugirdas Vaitulionis, gero maisto ir restoranų žinovė Urtė Mikelevičiūtė, politikai Vygaudas Ušackas, Žygimantas Pavilionis. Viešbučio šeimininkus taip pat sveikino Izraelio, Japonijos, Švedijos, Moldovos, Olandijos ambasadoriai ir daugelis kitų svečių.
Ne tik viešbučio klientai, bet ir į barą užsukę miestiečiai galės leisti vakarus prie vitrininių langų, atveriančių senamiesčio panoramą – senąją Rotušę, šv. Kazimiero bažnyčią, arba elegantiškoje terasoje, kurioje neerzina tiesioginiai saulės spinduliai.
Naujajam barui vadovauja Tomas Simonaitis, 4 pastaruosius metus kūręs „Kempinski“ viešbučio baro meniu, o anksčiau aktyviai generavęs Klaipėdos viešbučio „National“ airiškos aludės baro veiklą.
Autentišką senojo Vilniaus istoriją nuo šiol galima bus pajusti ir unikaliame vyno rūsyje. Jo vyno kortą sudarė profesionali sertifikuota vyno žinovė Jolanta Smičienė.
„Tai unikali istorinė Vilniaus vieta su savo paslaptimis ir mistine aura, – sakė J. Smičienė. – Stengėmės rūsį įrengti kaip įmanoma šviesesnį, atviresnį. Tikiu, kad rūsio svečiai jausis labai jaukiai.“
„Radisson Blu Royal Astorija“ buvo pirmasis tarptautinio tinklo viešbutis nepriklausomoje Lietuvoje. Jame yra apsistoję didžiųjų pasaulio valstybių vadovai, pavyzdžiui, George‘as W. Bushas. Čia viešėjo roko muzikantai, tarp jų – Marilynas Mansonas ar Holivudo žvaigždės, net ir pats Džeimsas Bondas – šviesaus atminimo seras Rogeris Moore‘as.
„Kiekvienas laikmetis turi savo herojus, savo muziką, savo politinius veikėjus, savo madą ir savo skonį. Šis viešbutis taip pat jaučia pulsą ir siūlo tai, kas aktualu šiandien“, – vakarėlyje sakė naujasis viešbučio vadovas Thomas A. Swieca.