Netradicinė vakarienė sudomino atlikėjus Mindaugą Mickevičių-Mino, Nijolę Pareigytę–Rukaitienę, Godą Alijevą ir su vaikais Tėja ir Amiliu, televizijos laidų vedėją Donatą Skorupskaitę su vyru Mariumi Liaukevičiumi, televizijos prodiuserį Gediminą Juodeiką su sužadėtine Živile, humoristą Raimondą Šilanską su žmona Aušra.
Provokuojančio šou priešakyje – aktorius ir renginių vedėjas Zigmantas Baranauskas, lietuviams kaip humoristas gerai žinomas iš parodijų laidos „Ekranai“ ir komiško serialo „Rezidentai“.
„Nesirinkau humoristo kelio, tiesiog jis pasirinko mane: niekada nebuvau liūdnas, visuomet į gyvenimą žvelgiau per juoko prizmę. Mėgstu nešti žmonėms gerą nuotaiką, pozityvą – juk negatyvių minčių ir taip visiems užtenka. Gavęs pasiūlymą tapti „Shitty Dinner“ dalimi, nesuabejojau. Ši patirtis leido pamatyti, kad humoras, net ir tamsesnio pobūdžio, lietuviams išties nesvetimas“, – sakė Vilniaus kamerinio teatro aktorius Z.Baranauskas.
Linksmuolis aktorius televizijos žiūrovų dėmesį patraukė, kai net tris kartus laimėjo didįjį prizą humoro laidoje „Prajuokink mane“.
Nuotaikinga pramoga „Shitty Dinner“ – tai interaktyvus spektaklis, kuriame daugybė nesusipratimų ir juokingų situacijų.
Zigmanto įkūnytas virtuvės šeimininkas – pakvaišęs šefas, kuris nuolat ieško prie ko prikibti, o padavėjai – nepatyrę ir nerangūs jaunuoliai. Vakarienėje netrūksta nesusipratimų, nepatogių ir provokuojančių situacijų.
„Kiekvienas, sakantis, jog lietuviai neturi humoro jausmo, turi sudalyvauti šioje vakarienėje. Jos metu dalyviai šypsosi, net kai virtuvės šefas ant jų šaukia ar kai ypatingą dėmesį svečiui rodanti padavėja ant jų išlieja vyną. Tik viename iš pasirodymų, kuriame netikėtai salėje sukudakavo gyva višta, pirmiau kilo nuostaba, o ne juokas. Esame išsiilgę nerimtų ir neįpareigojančių situacijų“, – pasakojo Z.Baranauskas.
Pirmą kartą panašios vakarienės klientams buvo pasiūlytos JAV veikiančiame restorane „Dick's Last Resort“. Taip priimti bei aptarnauti klientus šio restorano savininkus paskatino finansinė nesėkmė.
Ties bankroto riba atsidūrusio restorano savininkai nusprendė imtis netradicinių veiksmų – vilioti klientus ne puikiu aptarnavimu ar jaukia aplinka, bet visiškai nepaklusniais, aštrialiežuviais bei gero humoro nestokojančiais padavėjais, gyvai vykstančiu bei žmones įtraukiančiu spektakliu ir skaniu, tik neįprastai patiekiamu maistu. Analogiškos vakarienės 2016 metais pradėtos organizuoti Suomijoje, Helsinkyje. Nuo 2017 metų šią pramogą šalies sostinėje Taline gali išmėginti ir estai.