Moteris bičiulius ir jai artimus žmones pirmiausia pakvietė į savo šeimos namus Vilniaus centre, kur nustebino įspūdingai išpuoštomis erdvėmis, stalais, gėlių gausa ir kulinarinės studijos „Barbasinė antis“ virtuvės šefo Roberto Ščesnavičiaus patiektais išskirtinio skonio valgiais.
„Man visada gimtadienį smagiau švęsti ne kokiame nors restorane, o namuose. Mano šeima ir svečiai laisviau jaučiasi, o ir man pačiai tokia šventė jaukesnė ir mielesnė. Norėjau, kad ši šventė būtų ypatinga ir man, ir žmonės, kurią tą vakarą buvo su manimi“, – kalbėjo sukaktuvininkė.
Šiai proga kūrybinga moteris pati susikūrė juodą trumpą suknelę, kurią paversti išskirtine siuvinėjant gėlėmis ir karoliukais, jai prireikė ne vienos dienos
Gimtadienio pokylį, kuriame dalyvavo per 30 žmonių, Vidmantei surengti padėjo renginių organizavimo įmonė „VIP Deluxe renginiai“.
Jos vadovas Linas Zienius sakė, jog šventei sukurti panaudota daugybė prabangių detalių – stalai dengti šilko staltiesėmis, ant jų puikavosi veidrodiniai padėklai, sidabro įrankiai ir gaubtai lėkštėms, krištolo taurės ir žvakidės.
Ištaigingumo suteikė specialiai gimtadieniui iš Olandijos buvo užsakyta per 700 žiedų tulpių, dar 500 gvazdikų ir jacintų žiedų.
Veikli ir vietoje nenustygstanti Vidmantė nesižavi itin romantiškomis gėlėmis laikomomis rožėmis, todėl šventei papuošti buvo pasirinktos kitos gėlės.
Svečiams buvo pasiūlyta paelija, kurią R.Ščesnavičius ruošė namo kieme. Jie taip pat ragavo lašišos tartaro su egzotiškais vaisiais – mangais, papajomis ir avokadais, mėgavosi elnienos ir stirnienos karpačo, matjes silkės su sūrio rutuliukais. Desertui pasiūlyta creme brulee ir panna cotta.
Prieš vidurnaktį Vidmantės svečių laukė dar viena staigmena – visa kompanija buvo pakviesta į vieną sostinės naktinį klubą, kur tęsėsi linksmybės.
Po gimtadienio V.Martikonytė-Medišauskienė su vyru Pauliumi Medišausku išvyko atostogų į saulėtąją Dominyką.
˙