Publikai pristatytas naujas valgiaraštis, maisto ir gėrimų tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė vedė šampano „Piper-Heidsieck“ degustaciją.
Šventinį vakarą restorano savininkai svečiai buvo kviečiami paskanauti fazanų, austrių, omarų, japoniškos Kobės (Wagyu) jautienos.
Gerą nuotaiką kurė garsaus didžėjaus Modesto Švobos-Rembo grojama moderni muzika, atlikėjos Aistės Tomkevičiūtės muzikinis pasirodymas.
Restoranas „Dia“ praėjusiais metais pateko į 30 geriausių šalies restoranų sąrašą, o „Kaunas Gastro 2016“ kulinarinio safario metu buvo įvertintas pirmąją vieta.
Virtuvės meistrų komandai vadovauja įspūdingą darbo patirtį užsienyje sukaupęs kaunietis šefas Edgaras Rutkauskas.