Įžvalgomis moteris pasidalijo feisbuke:
„Apie krūtumą. Ne, ne koks lietuviškas kitas žodis...
Jeigu kartais norėtumėte susidurti su tuo senuoju, tikruoju lietuvišku krūtumu, kurio didmiesčiuose jau vis sudėtingiau darosi aptikti, siūlau labai prabangų „Kurhauzo“ restoraną Birštone.
Ten personalui neleidžiama nei pasisveikinti, nei atsisveikinti su lankytoju, draudžiama šypsotis, veltis į bereikšmius pokalbius apie patiekalų sudėtį ir svečiui netyčia išpylus kavą, apsimetama, kad nepastebi.
Kalbama piktai, griežtai ir aiškiai. Interjeras naujas ir krūtas. Dvi sriubos, du antri ir salotos bei kava tik 61 euras. Barmenė graži ir iš krūtumo sunkiai juda, nes gali būti šeimininkės dukra.
Vienu žodžiu, tvarkelė ir susimoki, kaip Barselonos centre, ir išeini pastatytas į vietą konkrečiai. Čia toks sumanymas“, – rašė ji.